Dodaj do ulubionych

fabryka.pl -70% na dobre książki

• agni71 Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 10:44
      Mam prawie wszystko dostępne od początku, tylko jedna książka miała byc dostępna ponownie od 27.01, ale o wysyłce ani widu ani słychu, a status zamówienia jest cały czas taki sam sad Chyba do nich napiszę wieczorem, jesli dzisiaj nic sie nie zmieni.
      • mamaanet Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 10:57
        napisz do nich, odpisują od razu,
        • agni71 Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 11:15
          Napisałam nie czekając do wieczora, mam nadzieję, że już mi w końcu zrealizują to zamówienie smile
          • patatajowa Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 15:12
            Z zakupionych prze ze mnie najlad niejsze wydaniia to Życie Jezusa,historie biblijne dla dzieci oraz mity greckie.dwie pierwsze pozycje idealne na komunie syna za 3 miesiące.kilka powiescideł dla mnie a dla córki duże repetytorium J.ang.
            Odbieralam osobiście w księgarni i płaciłam przy odbiorze,tylko za wybrane bo kilka pozycji albumowo-poradnikowych jednak rozczarowało.
      • gaga-sie Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 19:36
        To byłby jakiś paradoks, poinformowałaś nas o fajnej wyprzedaży, a sama byłabyś poszkodowanasad Mam nadzieję,że się wszystko pozytywnie wyjaśni.
        Ja bez problemów otrzymałam 2 zamówienia, a zapomniane pozycje dokupiła mi jeszcze koleżanka w swoim. Dziękuję bardzo.
        • agni71 Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 19:43
          Odpisali mi, ze ksiązka nie będzie dostępna. Zaproponowałam, żeby dwie inne rzeczy dorzucili do zamówienia, zamiast niej. I czekam na kolejna odpowiedź. Mam nadzieję, że mnie nie zawiodą, taką im przeciez zrobiłam reklamę na forum.
          • gaga-sie Re: A o mnie chyba zapomnieli. 28.01.14, 21:15
            No to daj znać, jak wyszło...
            • agni71 Re: A o mnie chyba zapomnieli. 30.01.14, 15:04
              dostałam wreszcie paczkę, wszystko jak powinno być...
              • gaga-sie Re: A o mnie chyba zapomnieli. 30.01.14, 22:06
                supersmile
    • rillia Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 28.01.14, 15:57
      W niedzielę złożyłam zamówienie, dziś już paczuszka jest u mnie. Jestem bardzooo zadowolona. Dziękuję z całego serca za informację o tej promocji. Kupiłam kilka tak pięknych pozycji książkowych dla dzieci, że z radości chce mi się płakać. Jakoś wykonania, ilustracje + szybka wysyła i przede wszystkim cena... bajka nad bajkamiwink
      Czekam na kolejne okazjesmile
      • mamaaoli Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 28.01.14, 18:04
        Ja też myślałam, że o mnie zapomnieli, bo nie było inf. o wysyłce, a tu dziś przyszła paczka. Książki super. Wielkie dzięki autorce wątku za informację o promocji!
        • mamaanet Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 29.01.14, 10:38
          przy powiastkach mam dostępność nieznana... teraz na znak.com są fajne ceny, 99rabat, książki wychodzą też sporo taniej
          • s_mag_s Odbiór stacjonarny - pytanie 29.01.14, 12:13
            Ja powiastki mam ponownie dostępne od 04.02, Tajemniczy ogród, który miał być bodajże 30 czy 31.01 już mam do odbioru, mam nadzieję, że na powiastki też się jednak załapię.

Pytanie: czy jak przy odbiorze stwierdzę, że jakaś pozycja mi jednak nie odpowiada, to mogę jej nie odebrać? Czy odebrać i zwróć?
            • agni71 Re: Odbiór stacjonarny - pytanie 29.01.14, 15:41
              Ktos wyżej pisał, że nie zdecydował sie na odbiór wszystkiego, chyba patatajowa
            • mamaanet Re: Odbiór stacjonarny - pytanie 30.01.14, 14:32
              teraz mam powiastki dostępne od 05.02, a napisali mi maila że są niedostępne i czy chce zwrot pieniędzy czy wymianę ;/
            • emily.1 Re: Odbiór stacjonarny - pytanie 30.01.14, 15:57
              Tak, można nie odbierać. A przynajmniej mnie pan pytał czy biorę wszystko czy nie.
              • roodolff Dzięki! 30.01.14, 17:14
                Dziękuję za ten wątek!
                Jutro odbieram moje przesyłki.
                Szkoda tylko, że Tajemniczego ogrodu nie zdążyłam kupić.
              • mamaanet następna obniżka :) 31.01.14, 13:32
                www.fabryka.pl/produkty-z-grupy/zimowe-wieczory-z-dobra-ksiazka-do-80-taniej-9443/?products[sortby]=price&products[limit]=
                co polecacie znawczynie smile?
                • eon111 Re: następna obniżka :) 31.01.14, 18:51
                  Wzięłam tylko pakiet książek tej pani:
                  en.wikipedia.org/wiki/Alexandra_Ivy
                  Albo dam znajomej nastolatce, albo sobie zostawię na wakacje, nie wiem jeszcze smile
                  I też pakiet: Sprawiedliwość owiec. Triumf owiec.
                  Dzięki smile
                • gaga-sie Re: następna obniżka :) 31.01.14, 20:43
                  Znowu poszło zamówienie, tym razem mężowesmile Album Rolling Stones i przewodniki turystyczne, ale z innego działu.
                  • czarneoczy Re: następna obniżka :) 31.01.14, 21:39
                    chyba was znielubię wink
                    trzecie zamówienie...
                    a półki z gumy nie są...
                • tzka Re: dodatkowy kod? 01.02.14, 17:10
                  Macie może dodatkowy kod/bon rabatowy? Poprosze. smile
    • ilonsa Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 01.02.14, 21:17
      Ja mojego zamówienia z 19 stycznia nadal nie mam sad
      • dixi Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 05.02.14, 11:13
        a aj wciąż nie mam zamówienia z 24 stycznia, potwierdzenie przyszlo że będzie wysłane 27, do chwili obecnej cisza; na maila nie odpowiadają od 2 dni, połączenie telefoniczne nie może być zrealizowane - no nic, jeszcze mam nadzieję że się doczekam;
        a z ceneo przyszła prośba o wystawienie opinii o sklepie, chyba się wkurzę i wystawię tongue_out
        • s_mag_s Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 05.02.14, 11:38
          dixi napisała:
          na maila nie odpowiadają od 2 dni,

A to chyba standard, znany mi z wcześniejszych zakupów - jak mi w końcu odpowiedzieli, to opryskliwie i nijak odpowiedź się miała do treści mojego maila, dodzwonić udało mi się chyba tylko raz.
          • mamaanet Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 05.02.14, 11:44
            też czekałam na jedną pozycję, w końcu okazała się niedostępna, wysłali mi resztę a pieniądze zwrócili w ciągu jednego dnia, odpisywali bez problemu
          • dixi Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 05.02.14, 13:47
            dodzwoniłam się, pani była bardzo miła i powiedziała że nie było czegoś ale już jest i mają wysłać dziś smile
            no super big_grin
      • erty02 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 05.02.14, 11:51
        ostatnie trzecie zamówienie miałam najszybciej w domu
        pierwsze styczniowe - nadal czeka jedna pozycja na dostawę (zmieniła się data dostawy na późniejszą)
        w sprawie kolejnego zamówienia napisali do mnie, ze jednej pozycji nie będzie i czy chcę wybrać inną, wybrałam i jej też nie mogą zrealizować (w sklepie dostępność 24h), więc ostatecznie mają mi wysłać niekompletne zamówienie
      • ilonsa Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 05.02.14, 13:55
        zamówienia z 19.01 nadal nie ma ale już dwa razy dostałam maila z prośbą o wystawienie oceny transakcji big_grin
        • onlylilly Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 07.02.14, 12:53
          u mnie mam info, ze towar opóżniony, myślicie, że przyślą?
    • mamachlopca1 Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.02.14, 14:25
      mialam 2 zamowienia.1 z platnoscia on-line-zrealizowana od razu.a 2 z odbiorem w ksiegarni-zrealizowali mi dopiero dzis!!!!! a i tak nie w calosci.juz zdazylam prawie zapomniec ze je skladalam-tym barzdiej ze nie bylo podanego czasu realizacji(w merlinie czasem widac ze np 14 dni-tutaj ponad 3 tyg).wysylalam im meila-napisali ze dostane meila jak bedzie do odbioru.tyle-no i dostalam po prawie miesiacu
      • eo_n Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.02.14, 14:55
        A moje nadal czeka... Jedno znaczy. W pozostałych telefonicznie anulowałam niedostępne pozycje i ok. A to... najpierw miało być 10.02, potem chyba 18, a teraz 26...
    • eo_n Re: fabryka.pl -70% na dobre książki 24.02.14, 21:28
      Ja to już eksperymentalnie czekam. Tzn. nie obraziłabym się za zrealizowanie całości wink jedna pozycja niby "dostępna", na drugą niby czekam. Zobaczymy. To na czym mi zależało najbardziej mam dawno w domu, więc ogólnie nie jest źle. Ciekawa jestem po prostu stylu działania sklepu, więc póki co czekam i tylko status czasami sprawdzam.
      O! Weszłam teraz i już oba tytuły mam dostępne smile
      To się wyjaśniło! Cieszę się smile smile smile
      Czyli w moim przypadku dotrzymali słowa - tylko trzeba było sporo cierpliwości wink
    • calineczka793 ekade 07.03.14, 20:33
      Odpisali Ci na Twojego emaila w sprawie przywrócenie zamówienia?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka