agapk 24.01.14, 11:48 jest jakiś kod rabatowy ? najlepiej taki który zadziała również na wyprzedaż Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justka.easy Re: matras - kod rabatowy 24.01.14, 21:40 sprawdź aros.pl - jest szansa ze będą lepsze ceny niż w matrasie z kodem Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Re: matras - kod rabatowy 25.01.14, 11:23 sprawdzałam w aros 3 zł taniej ale dochodzi przesyłka a w matrasie odbieram osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
katka761 Re: matras - kod rabatowy 27.01.14, 22:08 czy macie kod rabatowy do matras? Odpowiedz Link Zgłoś
s_mag_s metoda na kod 28.01.14, 08:02 Żeby dostać kod rabatowy do matras wystarczy napisać recenzję - to chyba jedyny kod, który działa na obowiązujące obniżki, jest tylko na 5%, ale zawsze coś.Niestety nie zawsze przychodzi szybko - czasami zdarza mi się, że jak napiszę rano to mam w ten sam dzień, ale bywa i po kilku dniach. Ja aktualnie sprawdzam też bonito i literacka - bywa, że opłaca się nawet za przesyłkę zapłacić, szczególnie, kiedy zamawiam kilka pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.zysk Re: metoda na kod 27.01.15, 12:24 jeśli zapiszesz się na newsletter matrasa to dostajesz 10 % dodatkowej zniżki Odpowiedz Link Zgłoś