anu-ssia 27.01.14, 17:58 Witam,czy mozecie polecic jakis dobry(nie chiński badziew) dla 3,5 latki? Zamierzalam kupic ten z fisher price ale poczytalam opinie i zrezygnowałam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra1977 Re: zestaw lekarski 27.01.14, 18:13 nie prosciej kupic w aptece podstawowe materialy opatrunkowe + strzykawki? przynajmniej realistycznie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
anu-ssia Re: zestaw lekarski 27.01.14, 18:22 moze kupie tez prawdziwy stetoskop i ciśnieniomierz? Odpowiedz Link Zgłoś
annubis74 Re: zestaw lekarski 27.01.14, 19:52 takie realistycznego zestawu nic by nie przebiło nie wiem jaki zestaw my mamy - ale wiem że jego atrakcją jest stetoskop który wydaje dźwięk bijacego serca, przyrząd do badania ucha z latarką i termometr wyświetlający temperaturę nie wiem czy mnie to zachwyca ale moja córką tak Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra1977 Re: zestaw lekarski 27.01.14, 21:49 anu-ssia napisała: > moze kupie tez prawdziwy stetoskop i ciśnieniomierz? a dlaczego nie? przeciez nie musza od razu kosztowac kilkaset zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
gemmi18 Re: zestaw lekarski 27.01.14, 18:30 Moje dzieci dostały właśnie ten z fisher price i jest zdecydowanie wystarczający. Nie wiem czego dotyczyły negatywne opinie, które przeczytałaś? Jest wszystko, co potrzebne, a resztę daję im prawdziwą - dodatkowe plastry, bandaż, dodatkową strzykawkę, pustą butelkę po syropie, opakowanie po tabletkach. Dzieci tak mają, że największą frajdę sprawia im najprostsze rozwiązanie. Widziałam też cudny zestaw drewniany, ale nie pamiętam firmy, był jednak mniej realistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
emila.dudek Re: zestaw lekarski 27.01.14, 19:25 Od 3 lat córka ma taki: www.mojulubionybohater.pl/product-pol-899-Kuferek-lekarski-Hello-Kitty-SIMBA.html Odpowiedz Link Zgłoś
romka78 Re: zestaw lekarski 27.01.14, 19:34 ja kupiłam firmy klein jako prezenty urodzinowe dla "przyjaciół" syna, superowy, fajne, estetyczne wykonanie, fajna walizeczka do przechowywania narzędzi i przede wszystkim nie śmierdzi chińskim plastikiem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
rulsanka Re: zestaw lekarski 27.01.14, 20:07 prawdziwy stetoskop można kupić już za kilkanaście złotych do tego prawdziwe strzykawki, plastry, bandaże, maseczkę mój syn się bawi w ten sposób, oprócz tego dostaje buteleczki po lekach (zdzieram etykietki), ma też termometr douszny, który wydaje dźwięki i pokazuje temperaturę, tyle że nieprawdziwą Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d stetoskop toi nue zebawka. 28.01.14, 07:09 prawdziwy stetoskop jest gardzo niebezpieczna zabawka. chlopak z mojej szkoly podstawowej, stracil sluch w uchu, gdy zalozyl stetoskop a jego kolega mu do niego krzyknal.... Odpowiedz Link Zgłoś
megi2511 Re: stetoskop toi nue zebawka. 28.01.14, 08:47 my mamy badziewny z pepco za 20 zł i jest absolutnym hitem Odpowiedz Link Zgłoś
sunlife44 Re: stetoskop toi nue zebawka. 28.01.14, 11:03 ja tez kupiłam maluchowi badziewny w pepco i też jest hitem. Jest wszystko co potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
fantomka44 Re: stetoskop toi nue zebawka. 28.01.14, 11:21 ja polecam Klein - wszystkie ich zestawy są porządne Odpowiedz Link Zgłoś