Dodaj do ulubionych

MANGO ONLINE - jakie są Wasze doświadczenia?

05.02.14, 19:51
Witam

W tym roku po raz pierwszy zrobiłam zamówienia w sklepie internetowym Mango.
Na przesyłki czekałam średnio 2-3 tygodnie - co w obecnych czasach jest niewiarygodne a 80% wszelkich moich zakupów to te internetowe.
Wysłałam już dwa maile z reklamacją ze względu na podwójne pobranie kwoty z karty - ZERO odzewu - no cóż może tez poczekam długo jak na zamówienia.
Do tego dzisiaj odbieram w sklepie ostatnią przesyłkę i jest tam zupełnie coś innego - na szczęście otworzyłam ją przy odbiorze- bo chciałam od razu przymierzyć.
Sprzedawczyni była zdziwiona ale zrobiła zwrot paczki.
A poza tym jakość towaru totalnie spadła w porównaniu z poprzednimi latami.
Ogólnie BAŁAGAN!!!!!!
A i dodam, że nie rozumiem zapisu na stronie dotyczącej zwrotu...cytuję:
"Koszty wysylki towaru, który klient chce wymienic lub zwrócic zostana pokryte przez klienta. Nie sa akceptowane zwroty ani wymiana towaru zakupionego na mango online z wysylka oplacona przez klienta" - albo jestem zmęczona albo cos tu nie tak.

Jakie są Wasze opinie?
Obserwuj wątek
    • kinga221 Re: Mango online jakie są Wasze doświadczenia? 06.02.14, 06:59
      Mam podobne doświadczenia, również czekałam długo porównując z innymi zamówieniami przez internet. Do tego po dokonaniu zamówienia okazało się że nie wszystko jest, także dla mnie to były ostatnie zakupy online w mango. Następnym razem jak już to stacjonarnie kupię.

• agaward Mango online , bardzo źle.... 06.02.14, 08:45
      Ja mam jeszcze gorsze doświadczenie, bo czekam na sweter z odbiorem w sklepie już od 25 grudnia. Status wysłane miał prawie od razu, Panie w sklepie radzą pisać do customer service. Pisałam już dwa razy (oczywiście po angielsku smile) i zero odzewu. 100 zł. w plecy.....
      • malinkowa81 Re: Mango online , bardzo źle.... 06.02.14, 08:56
        spróbuj napisać na czacie na ich stronie - pisałam po polsku i po kilku(nastu?) minutach w tym języku dostałam odp.
        • jestem-teraz Re: Mango online , bardzo źle.... 08.02.14, 14:16
          Malinkowa- a gdzie ten czat?
          Nie mogę znaleźć...

Ogólnie DZIADOSTWO to Mango - wyleczyłam się z nich na zawsze!!!
          Dziwię się że maja tak kiepską organizację sprzedaży.

• malinkowa81 Re: Mango online , bardzo źle.... 08.02.14, 14:54
            o oł... faktycznie nie widzę..
            jeszcze w styczniu był i do nich pisałam (jeszcze ktoś na forum o tym wspominał..) a teraz nie widać.. dziwna sprawa.. oślepłam czy faktycznie zniknął chat?
    • eny79 Re: MANGO jakie są Wasze doświadczenia? 06.02.14, 09:23
      Zaskoczyłaś mnie. Ja zamawiałam tam 2 czy 3 razy i wszystko było świetnie. Przesyłka szła z Hiszpanii, więc trwało to kilka dni, ale nie 2 tygodnie! Damskie ciuchy zwracałam w sklepie stacjonarnym, a męskie i dziecięce odsyłałam pocztą do Warszawy na swój koszt.
      • rybka.8 Re: MANGO jakie są Wasze doświadczenia? 06.02.14, 11:05
        Ja zamawialam od nich kilka razy z 7-8 na pewno, zawsze zamówienie było ok ,ale czas oczekiwania ok 3 tygodnie ( raz nawet 4) , no i minusem jest ,że nie można oddać ciuchów z działu kids w każdym sklepie ( tylko w tym co mają ten dział)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka