Dodaj do ulubionych

Leżaczek FisherPrice

29.08.04, 20:27
Dziewczyny!
Gdzie mogę znaleźć owy leżaczek? Jakiś sklep internetowy lub rzeczywisty wink
(w Warszawie). Z góry bardzo dziękuję!
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • dolores12 Re: Leżaczek FisherPrice 29.08.04, 21:55
      W zadnym sklepie internetowym nie widzialam takich lezaczkow i nie wiem czy sa
      w Polsce w ogole dostepne. Polecam allegro (www.allegro.pl)Nawet w tej chwili
      sa tam do sprzedania 2 rozne modele.(sama tam kupilam taki lezaczek i jestem
      bardzo zadowolona).
      • edytkus Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 07:23
        dolores12 napisała:

> Polecam allegro (www.allegro.pl)Nawet w tej chwili
        > sa tam do sprzedania 2 rozne modele.

Polecam ten: allegro.pl/show_item.php?item=29812009 U nas sprawdzil sie doskonale (nie, nie
        ja sprzedaje smile)!
        • edytkus Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 07:26
          Co za zdzierstwo, porownalam ceny z Allegro i w USA i tutaj jest POLOWE tanszy!!!
    • pipeta Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 10:18
      Witam,
      ja ze swojej strony raczej nie polecam tego leżaczka, tym bardziej że w Polsce
      kosztuje rzeczywiscie dużo; sama mam taki, dostałam go w prezencie, ale gdybym
      miała teraz wybierać, zdecydowałabym się na coś innego bo:
      1. leżaczek nie ma regulowanego oparcia - jest tylko jedna pozycja i moim (i
      nie tylko) zdaniem dziecko, szczególnie małe, za bardzo obciąża sobie przez to
      kręgosłup
      2. leżaczek nie ma pałąka do przenoszenia i czasami jest problem, jak trzeba
      leżaczek z dzieckiem w środku przenieść z miejsca na miejsce
      3. pałąk z zabawkami jest zdecydowanie za daleko rąk dziecka i np. mój synek
      bardzo frustruje się, gdy nie może ich złapać;

Wydaje mi się, że na rynku są fajniesze leżaczki (np. Bebe Confort Cocon), wiec
      może warto nad nimi pomyśleć
      W każdym razie życze udanego zakupu'
      • wiktoria_kon Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 12:49
        No coś właśnie słyszałam, że nie do końca jest ok. Zdecydować jeszcze się nie
        zdecydowałam. Dopiero zaczynam się rozglądać za czymś rozsądnym. Z porady
        zapewne skorzystam wink

Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka