wiktoria_kon 29.08.04, 20:27 Dziewczyny! Gdzie mogę znaleźć owy leżaczek? Jakiś sklep internetowy lub rzeczywisty (w Warszawie). Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dolores12 Re: Leżaczek FisherPrice 29.08.04, 21:55 W zadnym sklepie internetowym nie widzialam takich lezaczkow i nie wiem czy sa w Polsce w ogole dostepne. Polecam allegro (www.allegro.pl)Nawet w tej chwili sa tam do sprzedania 2 rozne modele.(sama tam kupilam taki lezaczek i jestem bardzo zadowolona). Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 07:23 dolores12 napisała: > Polecam allegro (www.allegro.pl)Nawet w tej chwili > sa tam do sprzedania 2 rozne modele. Polecam ten: allegro.pl/show_item.php?item=29812009 U nas sprawdzil sie doskonale (nie, nie ja sprzedaje )! Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 07:26 Co za zdzierstwo, porownalam ceny z Allegro i w USA i tutaj jest POLOWE tanszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pipeta Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 10:18 Witam, ja ze swojej strony raczej nie polecam tego leżaczka, tym bardziej że w Polsce kosztuje rzeczywiscie dużo; sama mam taki, dostałam go w prezencie, ale gdybym miała teraz wybierać, zdecydowałabym się na coś innego bo: 1. leżaczek nie ma regulowanego oparcia - jest tylko jedna pozycja i moim (i nie tylko) zdaniem dziecko, szczególnie małe, za bardzo obciąża sobie przez to kręgosłup 2. leżaczek nie ma pałąka do przenoszenia i czasami jest problem, jak trzeba leżaczek z dzieckiem w środku przenieść z miejsca na miejsce 3. pałąk z zabawkami jest zdecydowanie za daleko rąk dziecka i np. mój synek bardzo frustruje się, gdy nie może ich złapać; Wydaje mi się, że na rynku są fajniesze leżaczki (np. Bebe Confort Cocon), wiec może warto nad nimi pomyśleć W każdym razie życze udanego zakupu' Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria_kon Re: Leżaczek FisherPrice 30.08.04, 12:49 No coś właśnie słyszałam, że nie do końca jest ok. Zdecydować jeszcze się nie zdecydowałam. Dopiero zaczynam się rozglądać za czymś rozsądnym. Z porady zapewne skorzystam Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś