Dodaj do ulubionych

Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online

26.08.14, 09:32
Jak wyżej, znawców tematu proszę o info kiedy można liczyć na jakieś pierwsze przeceny zimowych kurtek? W smyku kupowałam to wiem że już na pocz. grudnia mnóstwo mieli poprzecenianych. A wpadła mi w oko fajna dla synka w C&a, no ale cena mnie przewraca... 180zł te akurat, dla mnie dużo za dużo. Ale tylko te takie w miare grube fajne były, a reszta taka jakaś nijaka z tych tańszych. A w c&a raczej nie kupowałam do tej pory. Widziałam wczoraj sporo fajnych dziewczęcych kurtek zimowych dłuższych w C&a warto zajrzeć, ja akurat dla córy mam, ale naprawde porzadne i ładne były te niektóre co widzialam dla dziewczynek. Będę wdzieczna za info, bo nie wiem czy warto czekać, czy jednak szukac innej.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 26.08.14, 09:42

to jest loteria.jak kurtek dużo zostanie na wieszakach to pewnie przeceniają.ja czekałam w tym sezonie na obnizkje puchowej chłopięcej i się nie doczekałam...
      • kaczuszka_k Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 26.08.14, 09:59
        Powtórzę się z info że wkrótce ma być -25% - zawsze to coś.
        • ola4-0 kaczuszka_k 26.08.14, 10:05
          a skąd wiesz? i na wszystko? mam kilka rzeczy upatrzonych i zawsze z rabatem milej by było wink
          • kaczuszka_k Re: kaczuszka_k 26.08.14, 10:08
            forum.gazeta.pl/forum/w,583,153152273,,C_A_25_.html?v=2
            • ola4-0 Re: kaczuszka_k 26.08.14, 10:27
              faktycznie, widziałam wink zapomniałam bo nie dla mnie, potrzebowałabym on-line smile
              • malowanka06 Re: kaczuszka_k 26.08.14, 10:35
                a online nie ma już kodu na 20% na dzieci? family&friends20?
              • sinceramente Re: kaczuszka_k 26.08.14, 10:54
                Niedługo będzie działał ten z ostatnich zamówień:

Twój kod rabatowy: KOBIETA14

Kod o wartości 40 zł jest ważny na całą kolekcję od 28.08 do 03.09.2014, do realizacji wyłącznie w sklepie on-line. Minimalna wartość zamówienia to 200 zł, bez kosztów dostawy.
                • sanse3 Re: kaczuszka_k 26.08.14, 10:55
                  ale tego kodu nie da się połączyć z family&friends20?
                  • anne241 Re: kaczuszka_k 26.08.14, 20:13
                    family&friends jest jednorazowy chyba? Czy nie?
    • joacz1980 Re: Kupon 25% 26.08.14, 10:34
      dostaniesz w paczce od c&a bo zdaje się zamawiałaś-kupowałaś coś online i kupisz stacjonarnie..to chyba najlepsza okazja na dziś .Ale przypomniałam sobie, że w stacjonarnych chyba we wrześniu/październiku był rabat na wszystkie kurtki 20%. Byłam wściekła na siebie bo wtedy córce nie kupiłam-myslałam, że ma i pomagała mi później dziewczyna z forum; kupowałam od niej bo zamówiła dwie.......to był koniec listopada /początek grudnia. Była wtedy ta fajna wyprzedaż za grosze w H&M. Mam nadzieję, że córa lepiej......
      • joacz1980 Re; jeszcze 26.08.14, 10:43
        Przypomniałam sobie-była wyprzedaż kurtek październik/listopad bo potem zamawiałam drugiej córci z rabatem urodzinowym c&a wyprzedażową kurtkę......
      • sanse3 Re: Kupon 25% 26.08.14, 10:47
        Faktycznie z kuponem 25% to juz lepiej wygląda cena, ale nadal ciut za duża. NO nic bede czekać obserwować i rozglądać się jeszcze. dziękuję, córa czy lepiej trudno powiedzieć, coś tam sobie robi , zajęcia znajduje, ale ciężko dziecku, które żyje ruchem przestać wogóle się ruszać. Lekko nie jest, a mi serce ściska, no ale przetrwac trzeba, zaraz szkołe zaczynamy. Troszkę w domu uwięźliśmy niestety, bo trudno córce pomagac i za 2,5 latkiem biegać. Wiec praktycznie mało co się ruszamy. Ale musi być dobrze. Byle tylko noga się zrosła ładnie i żadnych komplikacji nie było potem bo to mnie martwi strasznie. Co bedzie po, jak zacznie chodzić.
    • nauta_ Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 26.08.14, 11:18
      A że się tak wepcham w wątek, czy ktoś wie kiedy będzie wyprzedaż zimowych kurtek w Cubusie? Bardzo mi się spodobała kurtka puchowa za tyłek (dla mnie), ale 299 zł to dla mnie za dużo. No i jak tam z rozmiarami, bo mierzyłam rozmiar M, jest idealna, ale jestem w końcówce 7 miesiąca ciąży. Musiałabym chyba mierzyć S.
    • dixi Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 26.08.14, 15:37
      nie c&a, ale wyczaiłam fajne ceny na kurtki tu: www.cerrotorre24.pl/pol_m_Odziez-dziecieca_Kurtki-dzieciece-358.html
      dziś przyszła pomarańczowa grizzly za 99 zł, fajna, mierzyć będziemy po południu, oby tylko pasowała rozmiarowo bo przesyłka płatna w obie strony niestety;
      • gaga-sie Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 26.08.14, 17:19
        My w zeszłym roku zamówiliśmy tą w kwadraciki, do tego spodnie, ale odesłałam, bo wypadały wieelkie.
        • dixi Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 26.08.14, 18:08
          a nasza super smile porównałam wymiary rozmiaru 134 -140 tej w kwadraciki i pomarańczowej, pierwsza dużo szersza, na grubsze dziecko. Pomarańczowa w powyższym rozmiarze na młodego (chudzielca, 132 cm wzrostu) ok, ciut z zapasem ale do zimy jeszcze trochę czasu zostało.
          Kurtka lekka, nie wygląda na super ciepłą ale dla mojego dziecka taka ma być bo jemu nigdy zimno nie jest smile
          • sanse3 Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 01.09.14, 21:43
            Poratujecie? Skąd wziąśc ta gazetkę z C&a z tym kuponem na 25 % taniej do stacjonarnych? czy gdzieś ją idzie dostac. Jutro jade i zdecydowałam się na zakup kurtki za 180 więc za 135zł by wyszła, nienajgorzej, a już nie mam siły za pare złotych mniej szukać i szukać dalej. Wole kupić tę i mieć z głowy zakupy zimowe wreszcie. Sa te gazetki w sklepach C&A zeby sobie wziąść i kupon wyciąć czy jak? NIe zamówiłam teraz ostatnio online w koncu, prawie, ale sie rozmyśliłam w koncu i nie mam tej gazetki niestety. Piszcie co robić. PLIS PLIS PLIS
            • gaga-sie Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 01.09.14, 22:17
              Ja dostałam w paczce. Na facebooku jest informacja, że 1-10 września jest 20% na wszystko.
          • gaga-sie Re: Kiedy przeceny kurtek zimowych - c&a online 01.09.14, 22:22
            No to mój chudzielec, dlatego nie pasowała. Ta pomarańczowa wg mnie ładniejsza. Zostały tylko duże rozmiary.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka