Dodaj do ulubionych

Limango - problemy z płatnością

08.11.14, 16:15
Złożyłam zamówienie na limango i wybrałam płatność kartą kredytową Visa. Zapłaciłam, po zakończeniu transakcji pojawił się tylko numer rezerwacji (a nie numer zamówienia). W historii zamówień na moim koncie brak żadnego złożonego zamówienia, nie ma śladu, że coś zostało kupione. Ale na koncie jest blokada kwoty na którą opiewało zamówienie. Wcześniej robiłam zamówienie na limango z płatnością "płacę z .... bankiem". Zaraz po zakończeniu płatności pojawił się numer zamówienia, zamówienie od razu było też widoczne w historii. Czy przy płatności kartą jest jakiś dłuższy czas oczekiwania na potwierdzenie zamówienia? Nigdy się z tym wcześniej nie spotkałam a często płacę kartą w sklepach internetowych.
Obserwuj wątek
    • sinceramente Re: Limango - problemy z płatnością 08.11.14, 17:22
      Poczekaj do poniedziałku/środy. Tak jest często z zamówieniami w limango w weekend. Mam wrażenie, że ich system nie działa w dni wolne. Kilka razy zdarzyło mi się składać zamówienia u nich w weekend i za każdym razem tak samo jak u Ciebie, pieniądze zablokowane, a w historii zamówień ani śladu po zakupach. Wszystko zmieniało się w dniu roboczym.
      • atlanta7 Re: Limango - problemy z płatnością 08.11.14, 17:53
        Dzięki, pocieszyłaś mnie smile
    • agni71 Re: Limango - problemy z płatnością 08.11.14, 18:18
      a na maila nie dostałaś żadnego potwierdzenia? Typu "Przyjęcie płatności w DotPay"?
    • kara_gitara Re: Limango - problemy z płatnością 08.11.14, 19:46
      Ja ostatnio miałam to samo. I niestety, po dwóch dniach znalazłam info z dotpay w spamie - transakcja nie została zaakceptowana. Zla jestem, bo w weekend były b. dobre ceny na kozaki dziecięce. Teraz niestety, kosztują jakieś 40% więcej sad
      • patatajowa Re: Limango - problemy z płatnością 08.11.14, 19:51

potwierdzam,juz dwukrotnie miałam taka sytuacje,pisałam o niej.zakupy w likend albo późnym wieczorem i info ze transakcja odrzucona z powodu błędu.moze tak być ale nie musi w twoim przypadku.
        • sinceramente Re: Limango - problemy z płatnością 08.11.14, 20:20
          To wynika, że ja miałam szczęście uncertain
          Zdarzyło mi się odrzucenie transakcji w innych sklepach, ale w limango jeszcze nigdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka