Dodaj do ulubionych

Promod - pogłebienie wyprzedazy online

20.01.15, 09:16
Patatajowa info dla Ciebie. Warto zajrzec, przecenili płaszcze puchowe w granacie (pisałas o nich), czarny kaszmir za 89zl. Dodalii tez rozmiary niektorych rzeczy z %.
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 09:51
      płaszcz czeka na odbiór w sklepie smile
      lepiej niech juz nic nie przeceniają bo konto może tego poglębiania nie wytrzymac wink
      • dixi Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 10:21
        a 36 nie ma buu sad
        • patatajowa Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 10:46

jesli to buu dotyczy tych płaszczy puchowych to moim zdaniem one małe wypadają.
          • dixi Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 11:06
            sugerujesz żeby brać 38?
            w Promod idealnie wpasowuję się w 36, kilka razy mierzyłam 38 i zawsze za duze.
            Ale moze jeszcze raz spróbuję, w sumie jak będie za wielka to zostawię w sklepie, niewiele zachodu smile
            • pomilak1 Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 19:23
              Wg mnie promod ma troszkę zaniżoną rozmiarówkę - noszę obecnie 36/38, w Promodzie kupuję 38smile A np w kapphalu tylko 36 wink
              Szkoda że zwlekałam bo już niedostępny rozmiar 38 tej kurtki którą chciałam sad
              www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/kurtka-ultra-light-szarobrazowy-R1240033093.html
              • patatajowa Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 07.01.16, 10:58
                jak w temacie tylko tegorocznie smile. warto zajrzec i stacjonarnie i online.
                kupiłam sobie pare fajnych rzeczy smile stacjonarnie sa fajne ciepłe puchowe plaszcze i kurtki w cenie do 149 których nie widze online...
                aha i stacjonarnie do zakupów daja przy kasie kupony na 40 zł na nowa kolekcje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka