a-e-p 20.01.15, 09:16 Patatajowa info dla Ciebie. Warto zajrzec, przecenili płaszcze puchowe w granacie (pisałas o nich), czarny kaszmir za 89zl. Dodalii tez rozmiary niektorych rzeczy z %. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 09:51 płaszcz czeka na odbiór w sklepie lepiej niech juz nic nie przeceniają bo konto może tego poglębiania nie wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 10:46 jesli to buu dotyczy tych płaszczy puchowych to moim zdaniem one małe wypadają. Odpowiedz Link Zgłoś
dixi Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 11:06 sugerujesz żeby brać 38? w Promod idealnie wpasowuję się w 36, kilka razy mierzyłam 38 i zawsze za duze. Ale moze jeszcze raz spróbuję, w sumie jak będie za wielka to zostawię w sklepie, niewiele zachodu Odpowiedz Link Zgłoś
pomilak1 Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 20.01.15, 19:23 Wg mnie promod ma troszkę zaniżoną rozmiarówkę - noszę obecnie 36/38, w Promodzie kupuję 38 A np w kapphalu tylko 36 Szkoda że zwlekałam bo już niedostępny rozmiar 38 tej kurtki którą chciałam www.promod.pl/kobiety/plaszcze-i-kurtki-puchowe/kurtki-puchowe/kurtka-ultra-light-szarobrazowy-R1240033093.html Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Promod - pogłebienie wyprzedazy online 07.01.16, 10:58 jak w temacie tylko tegorocznie . warto zajrzec i stacjonarnie i online. kupiłam sobie pare fajnych rzeczy stacjonarnie sa fajne ciepłe puchowe plaszcze i kurtki w cenie do 149 których nie widze online... aha i stacjonarnie do zakupów daja przy kasie kupony na 40 zł na nowa kolekcje. Odpowiedz Link Zgłoś