Dodaj do ulubionych

Ninoshop.pl - uwaga

01.04.15, 11:08
Chcialam przestrzec przed kupowaniem w ninoshop.pl Wystawiaja towar, ktorego nie maja. Nie kwapia sie ze zwrotem pieniedzy. Utrudniony kontakt mailowy i telefoniczny. Szkoda nerwow i pieniedzy. Kupujcie u rzetelnych sprzedawcow.
Obserwuj wątek
    • pentacom Re: Ninoshop.pl - uwaga 07.01.16, 08:57
      Potwierdzam powyższą informację i żałuję, że nie dotarłem do niej przed dokonaniem zakupów o oszustów z ninoshop.pl. Na towar czekamy już 3 tygodnie. Sklep nie odpisuje na maile, smsy i nie odbiera telefonów. To zwyczajni partacze, których stać było na zakup skryptu strony internetowej i domeny sklepu, ale nie stać ich już na towar którym handlują. Nie stać ich również na uczciwość i oddanie pieniędzy w przypadku kiedy nie są w stanie zrealizować zamówienia. Na stronie brak informacji o miejscu rejestracji firmy, podane są tylko dwa punkty odbioru osobistego w Warszawie. Jutro zgłaszamy sprawę na policję i zachęcam do tego każdą osobę która została przez tę nieuczciwą firmę oszukana. Kwoty które wydaliśmy nie są duże bo to kilkadziesiąt złotych, ale proszę przemnożyć to razy set klientów i robi się niezły biznes. Raz już zostaliśmy oszukani przez podobnie działających cwaniaków na mała kwotę, nigdzie tego nie zgłosiliśmy bo nie było o co walczyć. Po czasie okazało się, że ofiarą oszustów padło kilkaset osób!

Żałuję, że wcześniej nie sprawdziliśmy opinii o tym sklepie. Nie dość, że nie mieliśmy przez nich prezentu na święta dla chrześniaka, to teraz jeszcze musimy latać za nimi i prosić się z oddanie pieniędzy. W związku z tym, że kwoty na które oszuści oszukują są małe nie każdy decyduje się zgłaszać to na policję co jest błędem - apeluję więc do wszystkich oszukanych o zgłaszanie swoich przypadków na policji - takie pojedyncze oszustwa na niewielkie pieniądze ale na dużą skalę, są bardzo poważnie przez policję traktowane. Zachęcam również o napisanie kilka słów ostrzeżenia na forach przed zlodzejami ze sklepu ninoshop.pl
    • fragola32 Re: Ninoshop.pl - uwaga 10.09.16, 11:16
      Witam, ja również zgadzam się z krytycznymi opiniami na temat sklepu ninoshop.pl.
      Przysłali mi towar niezgodny z zamówieniem, ponadto nie dołączyli żadnego potwierdzenia zakupu. Oczywiście próby kontaktu mailowego lub telefonicznego bez efektu. Zwykli naciągacze, którzy liczą na to że ze względu na stosunkowo niewielką wartość transakcji nikt tego nie będzie zgłaszał.
    • katarynkam82 Re: Ninoshop.pl - uwaga 12.09.16, 16:50
      Zgadzam się z opiniami, wysłali mi towar ale nie zgodny z zamówieniem. Oczywiście dokonałam zwrotu i na próżno czekam na zwrot pieniędzy. planuję zgłosić oszustów na policje!!
      • ana0011 Re: Ninoshop.pl - uwaga 20.09.16, 16:28
        Ja rownież padłam ich ofiara ! Nie wiem czy odzyskam pieniądze 🙁
    • madziajas Re: Ninoshop.pl - uwaga 19.01.17, 17:54
      Niestety dołączam do grona klientów nabytych w butelkę. Na towar czekam już półtora tygodnia. Próby kontaktu nieudane. Na sms i nagranie na poczcie głosowej nie ma żadnej odpowiedzi. Grrr
      • marianna7292 Re: Ninoshop.pl - uwaga 13.03.17, 15:40
        czy ktoś już odzyskał pieniądze od sprzedawcy? czy komuś udało się w skuteczny sposób skontaktować ze sprzedawcą? Również dokonałam zakupów w tym sklepie i próby kontaktu są nieudane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka