kasialkowa 01.09.15, 11:46 Czy ma ktoś również problem z zapłatą za zakupy przy użyciu kuponu? Od niedzieli mam status rozpoczęta i to się nie zmienia. Płatności dokonałam kartą i mam tak na dwóch kontach allegro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnjeshka Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 01.09.15, 13:08 Miałam to samo, próbowałam kilkakrotnie zapłacić kartą i za każdym razem płatność wisiała jako rozpoczęta. Po kolejnej anulacji zapłaciłam przelewem i przeszło bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
kasialkowa Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 01.09.15, 13:11 Czy kupon zwracają w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
agnjeshka Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 01.09.15, 13:28 Tak, chwilę po anulowaniu płatności kupon miałam z powrotem na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
toful Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 09:28 mam to samo. a towar potrzebny na jutro, czy jeśli zapłacę przez aplikacje mobilna ale przelewem to kupon też bedzie sie liczył czy bede musiałą dopłącić 20zł Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 09:37 bedzie sie liczył ale bedziesz musiała wybrac sposob dostawy dronem.... -- Odpowiedz Link Zgłoś
toful Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 09:40 nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
kasialkowa Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 11:59 Mój kupon był ważny tylko do dnia kiedy płaciłam. Obawiam się czy mi wróci w takim wypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
olesia301 Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 11:02 Mi kilka dni nie przychodził sms z banku by zapłacić za kupon. Olałam, bo musiałam szybko buciki synkowi kupić Napisąłam do sprzedawcę, że jakieś zamieszanie teraz domaga się zwrotu prowizji, oczywiście pewnie dla mnie ostrzeżenie. Odpowiedz Link Zgłoś