Dodaj do ulubionych

Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem

01.09.15, 11:46
Czy ma ktoś również problem z zapłatą za zakupy przy użyciu kuponu? Od niedzieli mam status rozpoczęta i to się nie zmienia. Płatności dokonałam kartą i mam tak na dwóch kontach allegro.
Obserwuj wątek
    • agnjeshka Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 01.09.15, 13:08
      Miałam to samo, próbowałam kilkakrotnie zapłacić kartą i za każdym razem płatność wisiała jako rozpoczęta. Po kolejnej anulacji zapłaciłam przelewem i przeszło bez problemu.
      • kasialkowa Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 01.09.15, 13:11
        Czy kupon zwracają w takiej sytuacji?
        • agnjeshka Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 01.09.15, 13:28
          Tak, chwilę po anulowaniu płatności kupon miałam z powrotem na koncie.
          • toful Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 09:28
            mam to samo. a towar potrzebny na jutro, czy jeśli zapłacę przez aplikacje mobilna ale przelewem to kupon też bedzie sie liczył czy bede musiałą dopłącić 20zł
            • patatajowa Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 09:37
              bedzie sie liczył ale bedziesz musiała wybrac sposob dostawy dronem....
              --
              https://emotikona.pl/gify/pic/kotek.gif
              • toful Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 09:40
                nie rozumiem sad
          • kasialkowa Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 11:59
            Mój kupon był ważny tylko do dnia kiedy płaciłam. Obawiam się czy mi wróci w takim wypadku?
    • olesia301 Re: Allegro PayU wpłata z użyciem kuponu problem 02.09.15, 11:02
      Mi kilka dni nie przychodził sms z banku by zapłacić za kupon.

Olałam, bo musiałam szybko buciki synkowi kupić

Napisąłam do sprzedawcę, że jakieś zamieszanie

teraz domaga się zwrotu prowizji, oczywiście pewnie dla mnie ostrzeżenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka