everybody51 06.01.07, 19:40 Chce mieć dłuższe włosy. Juz mam rozdwojone końcówki, podobno jak chce się hodować włosy, to nie można ich podcinac. Slyszałam o jakiejsc maseczce: zółtka, olej rycynowy i oliwa z oliwek. Jak to sie robi? Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolewna.joanka Re: Dłuższe włosy 06.01.07, 20:17 wpisz w wyszukiwarke a napewno znajdziesz mnostwo 'przepisow " na maseczke. Co do podcinania, to ja mam wrazenie,ze im czesciej tak delikatnie podcinam , to wlosy szybciej mi rosna. PozdrawiAM. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Re: Dłuższe włosy 06.01.07, 23:18 Zgadza się. Jak najbardziej trzeba podcinać, raz na 2 - 3 miesiące wystarczy, to pobudza ich wzrost. Z nie podcinanych zrobi sie siano i zaczną sie po prostu kruszyć na końcach. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynazbagien Re: Dłuższe włosy 06.01.07, 23:34 ta maseczka to jest bardzo dobry pomysł w moim przypadku wzmocnila mi włosy. ja bralam jedno zółtko kilka łyżek oliwy z oliwek i troche soku z cytryny mieszasz wszystko rozprowadzasz na suchych wlosach i zawijasz je w folie na jak długo chcesz i mozesz. potem mysjesz wlosy. w moim przypadku to naprawde dzialalo nieznajomu ludzie na ulicy komplementowali moje wlosy a nie są normalnie jakies rewelacyjne po tej maseczce wygladaly bardzo dobrze.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mroofka2 Re: Dłuższe włosy 07.01.07, 00:04 jak to nie można? powinno się ale niewiele, bo przecież takie zniszczone źle się rozczesują i brzydko wyglądają Odpowiedz Link Zgłoś