Dodaj do ulubionych

Ale limango ściemnia...

15.11.15, 20:56
bluzka u nich cena pierwotna niby 408 zł, przeceniona na 48 zł:
www.limango-outlet.pl/moda-prym/bluzka-w-kolorze-rozowym-2864872
a w sklepie firmowym ta sama kosztuje:
www.ribell.pl/bluzka-morelowa-lili-z-szyfonu-bez-rekawow
no ok, w limango taniej ale bez przesady z tą zniżką
Obserwuj wątek
    • ewolajda88 Re: Ale limango ściemnia... 15.11.15, 21:02
      szok surprised
    • patatajowa Re: Ale limango ściemnia... 15.11.15, 21:07
      jak dobrze poszukasz to wiecej takich znajdziesz.dlatego ja nigdy na cene wyjsciowa u nich nie patrze bo wiem ze mocno zawyżona. interesuje mnie tylko aktualna i na ile dla mnie atrakcyjna.
      • olesia301 Re: Ale limango ściemnia... 15.11.15, 21:11
        no to fakt, ostatnio bluzy ragatta na 20zł kupiłam, sobie kurtkę też ragatta za 64 zł, strój na basem Arena za 61.
        To są okazje, ale te ich niektóre hity to śmiech na sali.
    • areola82 Re: Ale limango ściemnia... 15.11.15, 22:49
      z podobnych super okazji: zestaw trzech drewnianych skarbonek, cena pierwotna chyba 210zł, po rabacie coś ok 90zł bodajże. Takie same kupowałam po 19,90zł za sztukę.
    • ambree Re: Ale limango ściemnia... 16.11.15, 10:40
      Moze się nie znam, ale ta pierwsza ma w skladzie wiskoze i elastan, a druga jest z poliestru - ta tansza...wiec mimo wszystko może to nie sa takie same bluzki?
      • agnieszka_mmm Re: Ale limango ściemnia... 16.11.15, 11:28
        Akurat tu bym sie nie upierała, bo limango często błędnie opisuje skład ubrań. Ale być może masz rację.

Za to cena pierwotna tych perfum mnie powala smile www.limango-outlet.pl/calvin-klein/calvin-klein-euphoria-for-women-woda-perfumowana-spray-100ml-2286873
      • baba_za_kolkiem Re: Ale limango ściemnia... 16.11.15, 11:38
        Sugerując się zdajęciem, tym jak bluzka układa się przy dekolcie, w życiu bym nie powiedziała że jest z wiskozy i elastanu. Bluzki z mieszanki wiskoza + elastan są takie jakby miękkie, rozciągliwe i lejące, miękko się kładą na ciele. Ta bluzka jest ze sztywnego materiału. Widac to po tym, jak się układa na dekolcie i na biodrach bo jest luźna.
        • baba_za_kolkiem Re: Ale limango ściemnia... 16.11.15, 11:40
          To jest przykład bluzki z wiskozy (wyszukany na chybił trafił) TU

To jest zupełnie inaczej układająca się tkanina.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka