zkat 14.08.17, 22:34 Dziewczyny czy możecie polecić jakiś korektor pod oczy, który będzie nawilżał skórę pod oczami. Chodzi mi o to żeby nie podkreślał zmarszczek pod oczami, a raczej je ukrywał, jestem po 40-ce. Z góry dziękuję za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eesti_2005 Re: korektor pod oczy 14.08.17, 22:52 U mnie ten wizaz.pl/kosmetyki/produkt,59155,catrice-camouflage-cream.html sprawdza się najlepiej (polecony kiedyś na tym forum). Skóry nie wysusza. Zmarszczek pod oczami za bardzo jeszcze nie mam, ale on ładnie wygładza, na pewno ich nie podkreśla. Odpowiedz Link Zgłoś
zkat Re: korektor pod oczy 15.08.17, 08:51 chodzi mi o to żeby nie podkreślał "kurzych łapek" Odpowiedz Link Zgłoś
kasiab75 Re: korektor pod oczy 15.08.17, 13:25 mnie catrice podkresla zmarszczki. ja uzywam inglota. jest tlusty i nie podkresla ani nie zbiera sie w faldkach. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zkat Re: korektor pod oczy 15.08.17, 15:07 dziewczyny zdecydowałam się na w końcu na taki, MAYBELLINE ANTI-AGE ERASER EYE LIGHT, zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś