czarniejszaalineczka 14.10.17, 01:32 gdzie kupic ? Czemu wszystkie kołdry obecnie sa reklamowane jako lekkie ? spisek jakiś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beataj1 Re: ciężka kołdra 14.10.17, 01:37 Problemy z czuciem głębokim? Nie wiem co to za czort ale koleżanka zarabiająca na integracji sensorycznej sprzedawała ciężkie kołdry. Ponoć pomagają.... Odpowiedz Link Zgłoś
minor.revisions Re: ciężka kołdra 14.10.17, 03:03 Tak, to można znaleźć w internecie pod nazwą weighted blanket, choć podejrzewam, że wysyłka może sporo kosztować skoro to jest ciężkie. Ale też pewnie są tutoriale jak je sobie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
jola-kotka Re: ciężka kołdra 14.10.17, 02:41 Bo raczej pod ciezka nikt nie chce spac nie ta epoka to raz dwa dzisiaj koldry sa wykonane z czego innego niz te co kiedys byly dlatego sa lekkie Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey.tea Re: ciężka kołdra 14.10.17, 06:37 Szukaj na allegro : "gruba kołdra z owczej wełny" Kupowałam ostatnio dla taty, on tylko ciężkie uznaje i te z wypełnieniem z owczej wełny są ok. Odpowiedz Link Zgłoś
bazia8 Re: ciężka kołdra 14.10.17, 07:49 Nie umiem zasypiać pod tymi nowoczesnymi kołdrami, zdarza się, że kładę sobie wełniany ciężki koc na nogi jak babcia w sanatorium,, ale jestem z tych, które śpią w skarpetkach Odpowiedz Link Zgłoś