Dodaj do ulubionych

przeceny HM

11.02.05, 11:10
Mam pytanko, czy są jeszcze przeceny w HM, ale chodzio mi o takie konkretne
50 % lub 25%. W zeszłym roku na takie trafiłam po lecie a teraz nie wiem czy
juz były i przegapiłam czy jeszce mam czekac. Mam kawałek do HM i specjalnie
nie opłaca mi się jechac. Szczególnie interesuje mnie w Szczecinie.
Obserwuj wątek
    • madzialena11 Re: przeceny HM 11.02.05, 11:16
      Byłam wczoraj w H&M w Szczecinie i powiem Ci, że wszystko jest już poprzebierane
      (dla dziewczynek) Jeśli masz ochotę to jedź ale nie wiem czy sie opłaca. ja
      poszłam z zamiarem zakupów i wyszłam z pustymi rękoma.
    • kinga3 Re: przeceny HM 11.02.05, 19:08
      Jak chodziłam tam latem, to jeszcze można było coś upolować. No, ale wtedy to
      ja byłam 3-4 miesiącu ciąży i nie było sensu robić zakupów. Ostatnie 2 miesiące
      chodzę tam co parę dni, bo mieszkam bliziutko (Poznań), ale jest taka posucha,
      że ostatecznie nie mam ani jednej rzeczy tej firmy. Kupowałam w C&A, Cubusie,
      Mothercare, mimo że wyżej ceniące się firmy, w regularnej sprzedaży nie byłoby
      mnie na nie stać, to upolwałam świetne okazje, i złożyłam nietuzinkowe zestawy.
      • ewcikm Re: przeceny HM 12.02.05, 00:35
        Jeżeli chodzi o ciuszki dla niemowlaków, to w zasadzie w H&M nie mieli
        porządnej przeceny zimowej. Też mam do nich niedaleko i odwiedzałam regularnie
        (słyszałam o wyprzedaży letniej). Były jakieś kombinezony zimowe (są jeszcze
        jakieś resztki i to bardziej dla dziewczynek) i bardzo mało innych ubranek.
        W Mothercare przeceny się już skończyły. Widziałam jeszcze jakieś resztki
        przecenionych ciuszków w 5-10-15.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka