kjask 26.02.05, 10:55 Witam Czy można gdzieś kupić nosidełko - siedzisko do noszenia dziecka na biodrze - ale taniej niż na Allegro ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martael Re: nosidełko na biodro 28.02.05, 16:35 Podciągam, bo też jestem ciekawa. A może ktoś ma już to nosidełko z Allegro ("siedzisko" Easy Rider) i może się wypowiedzieć odnośnie jakości i funkcjonalności tego urządzenia. Firma Easy GMBH Germany mi nic nie mówi... Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re: nosidełko na biodro 11.03.05, 09:15 podciągam wątek. Również interesują mnie opinie mam ,które już używają takiego siedziska. Odpowiedz Link Zgłoś
kafik1 Re: nosidełko na biodro 20.04.05, 11:04 Uzywamy tego nosidla od jakiegoś czasu- moja mama uważa że jest rewelacyjne,ja uzywam go sporadycznie(kiedy chcę lub muszę mieć wolną jedną rekę). Maluszka nosimy zazwyczaj z przodu twarzą do otoczenia -tzn. zapinamy "krzesełko" na wysokości brzucha. Nosidło jest solidnie wykonane - pas dość szeroki - czuję się, że kręgosłup jest odciążony, ale na dłuższą metę czuje się też ciezar maluszka ).Dodatkowym + jest to ze dziecko jest niczym nie ograniczone - może swobodnie machać rączkami i nużkami, jest mu raczej wygodnie. Mam nadzieje że troszkę pomogłam, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś