7venezia 21.03.05, 12:15 Dziewczyny, czy ktoras cos wie o tym wozku? Czy warto go kupic? CZekam na Wasze opinie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pysienka Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 12:29 a patrzyłas może na wóżeczki z babydreams??? Ja własnie sobie ogladam Explorera i nawet mi się podoba, nie jest drogi, tyle ze nie wiem czy te 13 kilo to waga samej spacerwóki ;// Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 12:36 Pysienko, podaj namiary na tego exlorera! Zaraz obejrze! Odpowiedz Link Zgłoś
pysienka Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 12:44 www.babydreams.pl oferta i potem Explorer, zreszta jest wiele wózeczków tylko ze więcej samych spacerówek) Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 12:50 dzikuje pysienko - zaraz obejrze Odpowiedz Link Zgłoś
mamamon Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 12:46 Ja mialam Inglezine, ale tylko spacerowke, z ktorej bylam tak zadowolona, ze teraz tez postanowilam kupic. Zalety: - jest lekka - bardzo sterowna, wjazd/ zjazd z kreweznika, jazda po nierownym terenie nie stanowi problemu - nie trzesie dziecka, kolka w miare duze - bardzo dobrze i latwo sklada sie i rozklada i to na plask, tak ze do bagaznika wchodzi bez problemu - solidnie zrobiona - ma wszyty pokrowiec od deszczu w budce, nie trzeba wiec zawracac sobie glowy pokrowcami Wad zadnych nie zaobserwowalam, pozdrawiam, m. Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 12:51 ciesze sie, ze mialas dobre doswiadczenie z tym wozkiem, zastanawiam sie nad nim ale wlasnei nad calym zestawem - myslisz ze warto? Odpowiedz Link Zgłoś
pysienka Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 13:00 a możesz podac linka do całego zestawu??? Odpowiedz Link Zgłoś
7venezia Re: wózek Inglesina Zippy System 21.03.05, 13:09 www.inglesina.pl i tam na spacerowke i system zippy! tylko kolory ma jakies smutne Odpowiedz Link Zgłoś