15.04.05, 16:54
Pia!

Czy mozesz napisac (bo mialas gepetto 'w reku' i kupowalas na prezent), do
jakiego wieku taki bujaczek sie nadaje? Czy dla dwulatka (90cm wzrostusmile nie
jest juz za maly? Wiem, ze znasz sie na zabawkach. Bardzo prosze, napisz!
pozdrowionkasmile
Obserwuj wątek
    • jamila Re: do PIA! 16.04.05, 12:21
      Podciagam z nadzieja, ze sie odezwiesz, Piasmile
      • pia_ Re: do PIA! 18.04.05, 12:11
        Bujaczek spokojnie nadaje się dla 2-letniego dziecka - moja córa ma 19,5 mies i
        jest wzrostu duzego 2-latka i świetnie sie na nim bujała. Wspominałam też, że
        mieliśmy krówkę, która była o jakieś 4-5 cm wyzsza od pozostałych bujaków
        Gepetto. Skontaktuj się z przedstawicielem handlowym, który sprzedaje też
        detalicznie i zapytaj się o taką większą (wyższą opcję). Wiem, ze cena takiego
        bujaka u przedstawiciela handlowego to 89 zł (hurt - już od 2 sztuk) i 110
        (detal).
        • jamila Re: do PIA! 18.04.05, 14:27
          Dzieki, Piasmile))

Problem w tym, ze oprocz sklepu internetowego BB nie znalazlam przedstawiciela
          handlowego, a u producenta koszt prawie 130zl (+transport). Na stronie gepetto
          sa bujaczki w jednym rozmiarze (37cm od podloza).
          Czytam, ze jedna z mam ma 17m dziecko i buja sie swietnie na koniku wys. 47 czy
          49cm (do siodla). Tak wiec to spora roznica.

Czy masz moze jakims trafem namiary na przedstawiciela handlowego (wtedy powie
          mi, ile cm wys. maja wyzsze)?

Pozdrsmile
          • pia_ Re: do PIA! 18.04.05, 14:33
            To jest tel do przedstawiciela na Dolny Śląsk (hurt i detal), który mi podał te
            ceny 607-214-871. Generalnie wszystkie te bujaki mają wysokość taką jak podają
            na ich stronie internetowej, ale ta nasza jedna krowa to był wybryk natury, bo
            oprócz wysokośći miała jeszcze dodatkowo ogonek.
            • pia_ Re: do PIA! 18.04.05, 15:58
              Chyba podałam Ci zły numer sad Ten chyba jest ok 509-614-068.
              • jamila Re: do PIA! 19.04.05, 10:42
                Dzieki, Pia...
                Zadzwonilam podten drugi numer i okazalo sie, ze bujaczj kosztuje u nich 125 zl
                (+transport, oczywiscie) , czyli tyle ile w sklepie wysylkowym BB. Pan
                stwierdzil ze to bujaczek do max. 2 lat (wiec chyba za poznosad
                ...bardzo mi sie marzyl taki bujaczek...
                • jamila Re: do PIA! 20.04.05, 09:51
                  Pia, czy mozesz tylko napisac, jak sie nazywa ten przedstawiciel, do ktoreg
                  numer podalas? Wygladalo na to, ze odebral ktos inny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka