nikusia20 30.04.05, 12:30 Poszukuje ciekawych pomysłów jak urządzic pokój dla dziwczynki 2 letniej.Jak znacie jakieś strony www.to prosze podajcie.Mam terz problem z mebelkami ,prosze też o ciekawe strony www.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
molica Re: Pokój dla dziewczynki 30.04.05, 15:11 Ja mam następujący plan (nazależnie, czy będzie chopiec czy dziewczynka) - na ścianach wymalowana dżungla (mam męża po ASP, więc o tyle łatwiej), na środku wisząca z sufitu huśtawka. Ciągle nie mam pomysłu na jakieś zwariowane oświetlenie. Żadnych tapet, ślicznych mebelków itp. Ma być tak, żeby dziecko czuło, że we własnym pokoju można mieć najbardziej wariackie pomysły. Rozwojowo. Odpowiedz Link Zgłoś
1_misia_1 Re: Pokój dla dziewczynki 30.04.05, 15:37 Witam, Miałam ten sam problem. Myślałam o meblach z ikea ale pewnie też brałaś je pod uwagę ostatecznie zrezygnowałam z tego pomysłu bo musiałam urządzić pokój dla 2 dzieci w różnym wieku. Spodobały mi się natomiast nowe meble FORTE o nazwie POLO i prawie zdecydowana byłam na ich zakup ze względu na ciepłe kolory i sporą ilość szaf w zestawie do wyboru, ostatecznie kupiłam okazyjnie używane meble. forteo4.forte.com.pl/cms/PortalPageServlet?lang_id=0&page_id=35§ion_id=1&view=1 Meble - Portal FORTE SA - Meble mieszkaniowe, meble biurowe, meble kuchenne, meble tapicerowane Piękne są też w pozytywce ale niestety drogie www.pozytywka.com.pl/ Pozytywka - wszystko dla dzieci Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
bartusia25 Re: Pokój dla dziewczynki 01.05.05, 00:11 flexa.republika.pl/ Mi właśnie wczoraj stąd przyszły super meble. Odpowiedz Link Zgłoś