Dodaj do ulubionych

Kozaczki Geox

26.09.05, 12:09
Dziewczyny pomóżcie. Zastanawiam się nad zimowymi Geox'ami dla córci i nie
moge znaleźć żadnych informacji na ich temat. Z chęcią obejrzałabym jakieś
zimowe modele dla dziewczynki. Może jest jakis wirtualny katalog?? Na temat
Ecco (które też biorę pod uwagę) przeczytałam już wszystko i wynika z tego,
że są to super buciki, czy Geox'y też są takie rewelacyjne? A może są tańsze
od Ecco - bardzo by mnie to ucieszyło smile)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • marika_ja Re: Kozaczki Geox 26.09.05, 12:31
      Ja w tym roku skusiłam się na Geox'y dla synka - 2 latka.Kolor - czarno -
      granatowe na rzepy. Kosztowały 215 zł, wydaje mi się ,że Ecco jednak są
      droższe, niby zimowych nie porównywałam, ale patrząc po jesiennych to myślę ,że
      koło 300 zł będą kosztowały. Pani nam zachwalała,że w zeszłym roku nie miała
      ani jednej reklamacji, że na pewno synek nie przemoczy w nich nóżek. Ale to
      dopieru "w praniu" się okaże. A w necie niewiele o nich przeczytałam i nie
      znalazłam katalogu.
      Pozdrawiam, Magda
    • pia_ Re: Kozaczki Geox 26.09.05, 12:43
      www.magicgeox.it/english/principale.htm
      • moyka_77 Re: Kozaczki Geox 26.09.05, 12:57
        215 zł to dobra cena - jeśli można tak powiedzieć. Butki Ecco które upatrzyłam
        dla córki kosztują 269 zł sad( Widziałaś może jakieś fajne modele dla
        dziewczynki w tym sklepie?? Poszukuję kozaczka w pomarańczowo - czrewonym
        kolorze. W moim mieście Geox jest nieosiągalny a w ciemno nie będę jechała do
        Warszawy.
        Pia_ dzięki za stronę. Już to widziałam, ale niewiele z tego wynika sad(
        • pia_ Re: Kozaczki Geox 26.09.05, 13:00
          Szczerze mówiąc nigdy oferta Geoxa dla dzieci nie była nazbyt rozbudowana sad
    • gosia.mama.wojtusia Re: Kozaczki Geox 30.09.05, 17:04
      bardzo dobry wybór,mój synek chodzi w bucikach geoxa,ecco i naturino na zmiane,w
      zeszła zimę nsił geoxy z membraną,rok wczesniej mial ecco i naturino,szczerze
      mówiac z wszystkich jestem zadowolona,ani razu nie zmarzła mu nózka a mial tylko
      cieniutką rajtuzkę,my rok temu za geoxy dalismy 279zł bo duzy rozmiar-31
    • kama_mama Re: Kozaczki Geox 30.09.05, 21:05
      Dziś kupiłam synkowi buty Ecco z goro-texu w Factorach za 210zł roz 28.Mam
      nadzieję że to dobry wybór.Do tej pory kupowałam bartki (skórkowe) ale w tym
      rozmiarze kosztują 179zł z symatexu a jakoś nie mam do nich przekonania.
    • gabi54 Re: Kozaczki Geox 01.10.05, 08:45
      Ja kupiłam wczoraj córce kozaczki GEOX, na rzepy, najnowsza kolekcja i
      zaplaciłam 189zł - to chyba najtaniejsmile) kolor czerwony, z serduszkiem (znaczek
      geox z tyłu z brokatem). Mojej córce było tak wygodnie że nie chciała ściągnąć.
      Mam bratową we Włoszech i tam są to jedne z najlepszych ale i najdroższych
      butów sportowych, maja tam świetną opinię.
      • mamakochana Re: Kozaczki Geox 01.10.05, 10:47
        A gdzie kupiłaś te butki?
        • gabi54 Re: Kozaczki Geox 01.10.05, 13:04
          w Bielsku-Białej, CH Sarni Stok
    • kama_mama Re: Kozaczki Geox 01.10.05, 15:02
      Ciekawa jestem czy producent Bartków nie obnizy cen butów zimowych skoro
      naprawde dobrych firm buty są w tej samej cenie?A ostatnio znajomi mówili mi że
      zeszłej zimy ich córka miała zimne nogi w bartkach z sympatexu.Więc chyba to
      minus dla butów.
      • romarzena Re: Kozaczki Geox 02.10.05, 14:47
        Bartki zimowe kupiłam tylko raz - syn płakał, że jest mu w nich zimno pomimo
        zakładania grubych skarpet. Od tamtej pory kupuje ECCO i jestem bardzo zadowolona.
        • minkapinka Re: Kozaczki Geox 02.10.05, 14:52
          Ja tez zawsze kupuję Ecco, niestety w tym roku ceny butów z goretexem sa
          kosmiczne - zaczynają się od 319 zł
          • beata1974 Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 10:34
            z tymi cenami butów ecco to chyba to jest najwyższa cena ja sprawdziłam w kilku
            sklepach i ceny zaczynają się od 259 zł potem 269,299 to już te najlepsze? może
            nie wiem czy najładniejsze czy najlepsze ale ok?! a wczoraj odwiedziłam sklep
            firmowy ecco to było nawet mniej modeli niż w Apia gdzie prowadzą sperzedaż
            ecco i to mnie najbardziej zdziwiło?
            • moyka_77 Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 11:02
              Potwierdzam, Ecco w Bydgoszczy i Toruniu kosztuje 315 zł!! Mój mąż stwierdził,
              że to już lekka przesada. Chyba wybiorę się na zakupy do stolicy bo tak
              przepłacać to ja nie mam zamiaru. Być może uda mi sie kupić Geoxy w takiej
              rewelacujnej cenie jak jedna z emam smile)
            • minkapinka Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 12:13
              Najwyższa cena jaką widziałam to 379 zł za bardzo ładne wysokie buty z
              goretexem (bordowe dla dziewczynek), te najtańsze są niskie, a większość butów
              w ecco w CH Reduta kosztowała 319 zł, Kolory butów też są w tym roku brzydkie -
              pomarancz, roz...

• moyka_77 Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 12:46
                Minkapinka, a wiesz może czy Ecco różnia się ceną w zależności od rozmiaru?? Ja
                potrzebuję rozmiar 21, więc może będą tańsze w tym rozmiarze. Poprosiłam
                kolegę, żeby wybrał się do Galerii Mokotów i zobaczył jakie Geoxy oferują dla
                dziewczynki w tym rozmiarze.
    • monika26kr Re: Kozaczki Geox 02.10.05, 19:49
      Cy te zimowe geoxy naleza do bucikow nieprzemakalnych?
      • marika_ja Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 13:30
        Ja tak szczerze to na dziewczęce nie patrzyłam, bo same chłopaczyska u nas w
        rodzinie. Ja kupiłam nie takie typowe kozaki-wysokie, ale są takie sporo za
        kostkę, myślę,że śnieg to nie będzie mu się wsypywał. Pani zapewniała,że są
        nieprzemakalne, że w zeszłym roku nie miała żadnej reklamacji. Ale są na pewno
        wygodne, bo to jedyne buty, których moje dziecko nie dało sobie zdjąć w sklepie
        i musiał w nich wracać. Są lekkie i na oko-bardzo porządnie zrobione. Jak się
        spiszą, napiszę w marcusmile
        Aha, kupiłam w Szczecinie w Galaxy
        Magda
        • moyka_77 Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 14:24
          Magda, napisz w którym sklepie są Geox'y w Galaxy. W przyszłym tygodniu jadę do
          rodziców i napewno odwiedzę Szczecin.
          • be.em Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 16:09
            W galaxy nie widziałam Geoxa, fajne buty maja w Spondylusie na Jagiellońskiej.
    • pade Gdzie Geoxy we Wrocławiu? 03.10.05, 14:54
      Oprócz zdrowej stópki? A może na psich budach jest coś dla dziewczynek? Byłam
      tylko na Bielanach i nic fajnego nie widziałam. Szukam kozaczków, najlepiej
      ciemny róż, rozmiar 24-25.
      • be.em Re: Gdzie Geoxy we Wrocławiu? 03.10.05, 16:08
        Na bielanach i Psich budach mają fajne różowe kozaczki Ricosta Pepinosmile))
    • 14kj Re: Kozaczki Geox 03.10.05, 16:47
      Kozaki Geox dla chłopca (w Arkadii) kosztują 220 a jesienne buty do kostki (
      nieprzemakalne)-179. Ceny więc niższe niż w ecco.
    • balbina16 Re: Kozaczki Geox 04.10.05, 00:18
      W Gdańsku Ecco z Goretexu są w sklepie firmowym po ok.250 zł, a Geoxy po 189smile
      Pozdrawiam.
      • balbina16 Re: Kozaczki Geox 04.10.05, 00:19
        A, w Olsztynie Geoxy też po 189.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka