Dodaj do ulubionych

Answearcom nie polecam

24.10.17, 09:41
Zakupiłam u nich obuwie Geox. Które niestety musiałam reklamować. Nie nadawały się do noszenia. Skóra się rozciąga, buty dostały plamy. Reklamacja rozpatrzona negatywnie. Pozostaje jedynie federacja konsumentów. Czuję się zmiesmaczona. Jestem stały klientem tego sklepu. Pierwsza moja reklamacja.
Obserwuj wątek
    • the.ta Re: Answearcom nie polecam 24.10.17, 10:06
      a ja kupuję tam od lat i polecam jednak, moim zdaniem to fajny sklep, reklamacje rozpatrywane szybko i sensownie. Poza tym bardzo szybki kontakt. Takie są moje wrażenia. Jestem klientką od samego powstania sklepu smile

Co to znaczy, że buty dostały plamy ? Bo rozciąganie się skóry jest chyba naturalne ...
    • patatajowa Re: Answearcom nie polecam 24.10.17, 16:56
      Troche chaotycznie piszesz. Co to znaczy ze nie nadawaly sie do noszenia? Od poczatku sie nie nadawały? Skora sie rozciąga - to fakt.Co to znaczy ze buty "dostały plamy"? Bo od wody albo potu na skórze mogą zostawać plamy.Napisz co ci doradzili w federacji w tej kwestii.
      A answear baaardzo lubię również 😊
      • blondynkapoznan Re: Answearcom nie polecam 24.10.17, 18:22
        kazda firma jest dobra jak się cos kupuje. Ale gdy się sklada reklamacje zaczynają się schody.
        Buty zrobiły się bardzo szerokie. Przez to stały się nie wygodne. Nie wiem jak to opisac. Ale sa naprawdę mega szerokie. Plamy są na zewnątrz buta. Buty wygladaja bardzo niechlujnie jak stare poplamione trepy. Nie nadaja się do chodzenia.
        • patatajowa Re: Answearcom nie polecam 24.10.17, 20:09
          a jak o nie dbałaś?
          • noo_noo Re: Answearcom nie polecam 24.10.17, 21:15
            ja też uwielbiam zakupy w tym sklepie, szczególnie dla dzieci - kupiłam już parę perełek w rewelacyjnych cenach, ostatnio częściej tam zagląda niż na zalando. Szkoda tylko, że o wiele mniej marek mają w ofercie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka