mira31 17.10.05, 12:47 drogie emamy, proszę poratujcie, gdzie mogę kupić w necie lub realu samochód szambiarkę , chodzi mi oczywiście o taki do zabawy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: samochód-szambiarka 17.10.05, 12:53 He, he, nie spotkałam się z takim samochodem Myślę, że musi to być wyrób org polski, bo na zachodzie juz pewnie maja wszędzie kanalizację. Jakby co kup samochód-cysternę i naklej z małych literek napis: Usługi Asenizacyjne lub Wywóz Nieczystości )) Odpowiedz Link Zgłoś
mira31 Re: samochód-szambiarka 17.10.05, 12:59 cześć pia, żeby to było takie proste, moja prawie 4,5 letnia córka jest zakochana w szambiarkach, mieszkamy pod warszawą i nie wszyscy tutaj mają kanalizację, jak tylko przyjedzie do sąsiadów szabiarka, to tam idziemy i obserwujemy, delikatnie mówiąc średnia przyjemnosć. i właśnie chodzi o zabawkę- szambiarkę, która miałaby taką rurę wokół tej beczki. może ktoś ma dzieci z takimi nietypowymi zainteresowaniami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: samochód-szambiarka 17.10.05, 13:37 He, he no to macie problem, my takze mamy szambo, ale moja córa raczej ucieka jak "Pan Szambelan" jedzie, bo woła, że śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś