ewelinaz25 26.10.05, 20:13 Szczególnie chodzi mi o kurtki, jak wyglądają po praniu, czy materiały solidne. Czekam na wasze relacje, tylko proszę o szybką odpowiedź, gdyż bardzo mi się spieszy ) Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anicaf Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 26.10.05, 22:02 A znamy i bardzo lubimy. Bluzeczką bawełnian tej firmy jest dotąd noszona przez naszego Jaśka (rękawy już przykrótkie), ale ja ją lubie mój synek też. Mam doświadczenie tylko z takim T-shirt'em na długi rękaw w kolorowe paseczki, Mały dostał go gdy miał pół roku, teraz ma 15 m-cy i pomimo używania bluzeczki i ciągłego prania od 5 m-cy jest taka jak była. Ma ten sam rozmiar, krój i kolor. Cud! Licze, że w tym roku też ciocia Bogusia cos takiego małemu zafunduje, bo używa urbań tej firmy dla swoich dzieci i jak dotąd jest bardzo zadowolona. POlecam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 00:55 Nie uzywałam kurtek, ale 3 inne rzeczy (body, sukienka-ogrodniczka jeansowa i spodnie bawełniane ala dresowe, tylko cienkie) były kiepskiej jakości. Jakieś dziurki po kilku praniach, rozprucia przy szwach itp. - ja juz na tę markę nawet nie patrzę. aga Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ UWIELBIAM COOL CLUB :-) 27.10.05, 10:26 Mamy spodnie z grubego sztruksu, katankę jeansową i teraz kupiłam cienkie sztruksy na podszewce bawełnianej. Rewelacyjna jakość, świetne wzornictwo, tylko ceny Dlatego poluję na wyprzedażach, ale jak dotąd tylko katankę udało mi się dorwać. Ja szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 11:04 bardzo lubię i polecam, gł. mam bluzy i spodenki; tez duzo polarowych. Spodenki dresowe maja zawyżoną numerację, tzn. 86 moje dziecko nosiło spokojnie jescze majac prawie 3 lata (a malutki nie jest). Teraz nakupiłam na wyprzedaży sukienek dla córeczki, ale to na zaś więc na razie ni moge powiedzieć, jak sie sprawdzają. pozd. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
marsi11 Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 11:37 kupujemy cool club od kiedy Samuel skkonczyl 6 miesiecy(teraz ma 4 lata) i jestem zachwycona Odpowiedz Link Zgłoś
jusienka Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 12:04 Kurteczka dzinsowa i sukienka - super! Odpowiedz Link Zgłoś
angelka2 Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 13:00 A my mamy 2 kurteczki tej firmy i sa super. Jedna kupilam ponad rok temu na wyprzedazy (chyba za 35 zl) na jesien rozm 80 i moj 2 letni syn juz drugo sezon w niej chodzi i jest jak nowa,mimo wielu pran bo jest jasna. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 13:23 a my mamy spodnie sztruksowe, spodnie z dresu, cienką bluzę i wszystko w idealnym stanie po kilkakrotnym juz praniu. Ogrodniczki sztruksowe sprzedałam na allegro po pół roku chodzenia w nich przez mojego synka jako stan idealny. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 13:27 ja mam body...jest cudowne...na umiejetnosci mojego małego do tytrania ciuchów to body okazało sie nie do zdarcia..po praniach zawsze takie samo..ani jednej dziurki (przy napach też)..kolory wciąż takie same..poprostu swietne... a mozna gdzies w Łodzi kupic te ciuszki??..na niestety to body dostałam w prezencie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotafx Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 13:29 Przypuszczam że w e wszystkich sklepach sieci Smyk, ale czy gdzieś jeszcze tego nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 13:48 COOL CLUB to jest marka produkowana specjalnie dla Smyka, więc nigdzie indziej te ubranka nie są sprzedawane. Przypomniałam sobie jeszcze o genialnym body-bluzeczce w którym chodzi już 3 dziecko (moja córa, synek znajomej i teraz mój chrześniak), a body wciąż wygląda świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylka22 Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 14:01 naprawde?..nigdy nie zauwazyłam w smyku ich ciuszków..może zbyt mało sie rozgladałam..za to często w smyku kupuje ubranka tup-tup Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz25 Re: Jak oceniacie odzież firmy COOL CLUB? Pilne 27.10.05, 17:21 dzięki za odpowiedzi, zdecydowałam się na kurteczkę, którą kupiłam oczywiście na allegro, bo wygląda na solidną i ładną; allegro.pl/show_item.php?item=68825958 Odpowiedz Link Zgłoś