Dodaj do ulubionych

Jak kupić wózeczek parasolke z USA?

19.12.05, 11:57
Szukam na lato lekkiej parasolki na krótkie wypady. W sumie to znalazłam, ale
nie wiem jak ją kupić. Może na tym forum jest ktoś, kto zajmuje się
sprowadzaniem artykułów z USA?
A oto wóżeczek:
www.walmart.com/catalog/product.do?product_id=3922522&cat=118135&type=1&dept=5427&path=0%3A5427%3A118134%3A118135
Obserwuj wątek
    • ewelinaz25 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 19.12.05, 13:48
      Napisz do tej dziewczyny: agnieszkanowak@o2.pl, jest z USA i sprzedaje
      akcesoria dziecięce na allegro. poproś ją o wystawienie dla ciebie takiej
      aukcji, podaj link do wózka. Ja mam upatrzone łóżeczko turystyczne firmy baby
      trend, dostępne tylko w USA i jestem z nią właśnie umówiona na taką aukcję. Ona
      oczywiście dolicza swoją prowizję za to, ale jak dla mnie to i tak się opłaca.
      Napisz do niej, wiele ludzi korzysta z jej usług i są zadowoleni. To są jej
      komentarze z allegro: allegro.pl/show_user.php?uid=3206902
      • bursz Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 19.12.05, 14:31
        Hej,
        tez mysle o lekkiej parasolce dla naszej 1,5 rocznej córci. Mamy deltima
        voyagera,ale Julka dostala taka parasolke dla lalek i bardzo Jej sie spodobal,
        wiec chce kupić taki dla Niej. Chcialabym cos odpowiedniego wybtać. Dlaczego
        akurat wybralaś ten? Czy u nas nie ma "odpowiedniego" wózka? Moze i ja sie
        skusze,napisz jaka jest szansa na ten wozek?
        dzięki,pozdrawiam,milych Świąt Wszystkim życzę, jola
        • bujka2 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 19.12.05, 16:30
          Wybralam akutat ten, bo mi sie bardzo spodobala kolorystyka i to, ze wazy tylko
          ok 3 kg. W POlsce nie widzialam takiego slicznego, moze sa, ale ja nie wiem
          gdzie. Jaka jest szansa jeszcze nie wiem, zaraz napisze do osoby z USA.
          • iwek33 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 19.12.05, 18:40
            Ja mam lekką parasolkę na krótkie wypady Chicco caddy: waży ok.4 kg, ma
            świetnie wyprofilowane siedzisko, kółeczka nieco większe niż te mikroskopijne w
            parasolce, którą pokazałaś, i dobrze amortyzowane, na nasze chodniki moim
            zdaniem lepsze. Pozatym siedzonko można lekko opuścić do pozycji półleżacej i
            nawet jak dziecko zaśnie głowa mu nie dynda. Pozatym można u nas w Polsce
            jeszcze kupić podobno świetną parasolkę Maclaren Volo , też ważacą ok.3 kg,
            wizualnie dużo ładniejszą od tej, którą pokazujesz. Dziewczyny, które ją mają
            bardzo sobie chwalą, poszukaj tu na forum, wpisz w wyszukiwarkę. Ja wolałąbym
            kupić w Polsce, w razie reklamacji, czy naprawy serwis masz na miejscu.
          • agulec.majulec Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 21.12.05, 09:45
            9 funtow to 4,5 kg.a wóżeczek wygląda na taki delikatny ze bałabym sie czy sie
            nie złamie jak dziecko w nim siądzie albo podskoczy na nierówności.Z tym ze
            swojej ceny jest chyba wart ok. 45 zł, pozdrawiam agulec
            • bujka2 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 21.12.05, 12:23
              Po sprowadzeniu cena wyjdzie ok 150 zl. Warto, czy nie warto?
              • mira31 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 21.12.05, 13:00
                Nie warto, taką sama parasolkę, tylko bez daszka kupisz w każdym hipermarkecie
                za 60-70 zł. tutaj wózek wyniesie Ciebie ok. 45 zł, a koszt sprowadzenia 100
                zł. na jesieni były w promocji wózki chicco caddy ( teraz nazywa się on ct 6,
                sprawdź na stronach chicco), po 199 zł. miałam ten wózek przez 3 lata i jest
                rewelacyjny. bardzo dobrze resorowany (jak na parasolkę), z daszkiem
                przeciwsłonecznym, z okryciem przeciwdeszczowym w komplecie, z torbą do
                przechowywania wózka, i pasem do jego przenoszenia, oparcie można ustawić w
                dwóch pozycjach. waga wózka ok. 4,5 kg, jest on na lekkiej aluminiowej
                konstrukcji. my używałyśmy go przez 3 lata, odkąd córka skończyła 1 rok i był
                to nasz jedyny wózek. polecam go naprawdę. pozdrawiam
                • iwek33 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 21.12.05, 20:05
                  No właśnie. Potwierdzam: chicco Caddy jest bardzo lekką wygodną parasolką. Mnie
                  ujmują dobre resory i świetnie wyprofilowane siedzisko: mały nie zjeżdża jak w
                  innych parasolkach, które przymierzaliśmy. No i waga. Znoszę z 2 piętra niemal
                  w dwóch palcach. Ja dokupiłam do mojego Caddy mały koszyczek, który sprzedaje
                  jakaś firma na allegro, pasuje idealnie, bo Caddy niestety nie ma koszyczka, a
                  czasem nam się przydaje na jakiś soczek, czy klucze.
    • kartaga Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 19.12.05, 21:00
      My mamy Arti Alice summer.Ma pałąk,budkę z kieszonką,okrycie na nogi,kosz na
      zakupy,regulowany podnóżek i przede wszystkim regulowane oparcie(od siedzącej
      do leżącej),ma troszkę większe koła niż w tych zwykłych parasolkach.Waży tylko
      6 kg.Kosztowała 190 zł.Użytkujemy ją już kilka dobrych miesięcy i jestem
      naprawdę bardzo zadowolona.
      • ewelinaz25 do bujka 20.12.05, 10:42
        kontaktowałaś się z tą dziewczyną, do której podałam ci e-mail?
        • bujka2 Re: do bujka 20.12.05, 14:52
          w koncu napisalamwink
    • mama_blizniakow Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 20.12.05, 11:38
      Będe taki wózek kupowała dla siebie po nowym roku-jeżeli byłabyś
      zaiunteresowana to mogę i Tobie kupić.
      Odezwij się na priv
      Pozdrawiam
      Anna
      • a.n.i.a.1 Re: Jak kupić wózeczek parasolke z USA? 16.02.06, 17:14
        odnosnie tego wozka z usa
        posiadalam taki, do jazdy uzywalam go tylko i wylacznie po sklepie, poprostu
        byl zawsze w bagazniku jak go wzielam do polski /do samolotu sie sperawdzil/
        to po polskich chodnikach nie dalo sie jezdzic dobrze ze malam tam 2 wozek
        jesli ktos ma wiecej wzrostu niz 160 to bola plecy od dluzszego pchania raczka
        jest dosc nisko ,dziecko spac w nim nie moze wytrzymaly nawet jest bo ja w nim
        dziecko wozilam do 3.5 roku ale tylko czasmi
        jako dodatkowy wozek taki podreczny jest ok ale nie do uzytku codziennego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka