amelia124 01.02.06, 14:42 jakie macie zdanie na temat Gracco Mirage plus? zastanawiam sie nad kupnem tego wozka i bardzo prosze o opinie! Moze ktos poleci jakąs inna lekka , dobra spacerowke, z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniab28 Re: Gracco Mirage Plus- dobry? 01.02.06, 22:46 Ogólnie jest to bardzo fajny i ładny wózek) Jezdzimy nim od marca zeszłego roku , wiosnę , lato i jesień nam się sprawdził , ale kompletnie nie zimą...przedewszystkim zle się nim jezdzi...(( Już nie umiem doczekać się wiosny)) Pozdrawiam -Ania Odpowiedz Link Zgłoś
abajerek Re: Gracco Mirage Plus- dobry? 02.02.06, 10:00 my mamy mirage z kolekcji 2004 i tez jest fajny rózni sie od plus jakimis malymi dodatkami, ale jestem zadowlona zima mialam tylko odawge raz sie nim wybrac i juz teraz czeka do wiosny ale w pozostalym czasie super, chciaz teraz nie wiem czy nie skusilabym bym sie na jakis inny teraz taki wybor duzy, zwrocilabym uwage na rozkladany podnozek, ale ogolnie nie narzekam na mirage Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Gracco Mirage Plus- dobry? 02.02.06, 14:30 A według mnie niedobry Używam go ale tylko jako wózek zakupowy i tu się sprawdza bo ma super koszyk. Lekki,zwrotny ale strasznie trzeszczą plastiki,oparcie jest tak średnio usztywnione,amortyzacji prawie nie ma no i brak regulowanego podnóżka,w zimę po śniegu kółka nie dają rady. Fajny ale jako wózek dodatkowy zakupowo autobusowy. Odpowiedz Link Zgłoś