pia_ 20.03.06, 16:16 Są rewelacyjne gatunkowo, no i co za firma . Rozmiarówka 50-92, kolorki dla dziewczynek i dla chłopców, stonowane wzory, mięciutkie, cena 6,99 ))) Szkoda, że nie ma większych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romarzena Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 21.03.06, 06:51 To na pewno ta firma? Pewnie jakaś podróbka. Prałaś je już? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 21.03.06, 09:20 Ja kupiłam takie rajstopki w Selgrosie, też były w promocji po 6,90zł, są świetne, prałam już kilka razy. Moim zdaniem dużo lepsze od Woli i fajne wzorki mają. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 21.03.06, 10:57 Nie jest to podróbka, a import. W Auchan udało mi się swojego czasu kupić bluzeczki TCM/Tchibo chyba po 7 zł/szt. Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 21.03.06, 09:27 Ja kupiłam w Wola Parku w Warszawie po 5zł prane już kilka razy, nic się z nimi nie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewkka Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 21.03.06, 11:07 W Wola parkiu w auchan są tez damskie stopki mexx - 6,9 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 22.03.06, 23:18 A w którym miejscu w Wola Park były te rajstopy, ja byłam dzisiaj ale ich nie znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś
romarzena Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 22.03.06, 23:19 Oczywiście te dziecięce. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 23.03.06, 22:02 A może ktoś widział te rajstopki w Auchan w Wola Parku? Byłam dzisiaj i nic takiego nie widziałam. aga Odpowiedz Link Zgłoś
agadzie1 Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 23.03.06, 23:05 po Waszych pstach specjalnie pojechałam do Wola Park i nic. w koszach - nic, na wieszaczkach- kilka sztuk Woli, reszta to produkcja własna Auch. gdzie one leżą? (jeśli oczywiście jeszcze nie wykupione) Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: Rajstopki Mini-Mexx w Auchan 24.03.06, 08:51 Ja kupowałam je miesiąc temu,byłam wczoraj i oczywiście już nie ma po nich śladu,były w koszu koło działu z Disneyem. Może do innych miast dotarły później. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ do zainteresowanych 24.03.06, 14:51 We Wrocławiu rajstopki są nadal, stopki damskie Mexx są także - szukać w koszu. Światowo robi się w tym Auchan bo ja z kolei kupiłam dzisiaj dla siebie przepiękne skarpetki Bruno Banani po 6,90 - były czarne, czekoladowe, beżowe i bordowe, nakrapiane złotą albo srebrną farbą - takie maziaje - fajne i bawełna I klasa. Odpowiedz Link Zgłoś