Dodaj do ulubionych

kiddy life plus

11.04.06, 12:08
Mam pytanko do użytkowników fotelika kiddy life plus tzn. czy jest tak fajny
i bezpieczny jak można przeczytać w internecie? Proszę o pomoc ponieważ muszę
już kupić nowy fotelik samochodowy i chciałabym kupić solidny i bezpieczny a
ten właśnie się takim wydaje. Napiszcie czy warto proszę,
pozdrawiam,
kwb4
Obserwuj wątek
    • agular Re: kiddy life plus 11.04.06, 13:24
      polecam fotelik Deltim
    • agamiki Re: kiddy life plus 11.04.06, 13:38
      my kupiliśmy właśnie taki kiddy life plus, jest fajny solidny, wydaje mi sie
      bezpieczny, na szczescie nie miałam okazji testować tego fotelika pod względem
      bezpieczeństwa smile)
      • kwb4 Re: kiddy life plus 11.04.06, 14:21
        a jak w takim foteliku siedzi dziecko tzn. konkretniej jak wygląda sytuacja gdy
        uśnie czy nie "wisi" na pasie?
        • lena99 Re: kiddy life plus 11.04.06, 14:46
          Też mamy kiddy i niestety dziecko jak uśnie to albo "wisi" na tej poduszce albo
          zjeżdża w dół(ale głowę ma na oparciu). Ale u nas nie można zamontować fotelika
          w pozycji leżącej, bo mamy za krótkie pasy. Może w pozycji leżącej byłoby ok?
          Koniecznie przymierz fotelik do auta oraz dziecko do fotelika.
          • kwb4 Re: kiddy life plus 11.04.06, 14:49
            dzięki będę wiedziała na co zwracać uwagę w sklepie.
            • renatag1 Re: kiddy life plus 11.04.06, 15:36
              My też mamy kiddy life plus i jesteśmy bardzo z niego zadowoleni. Synek jeżdzi w
              nim już blisko 1,5 roku. W pozycji siedzącej jak zaśnie to głowa opada mu na tą
              część którą ma na brzuchu. Wygląda to trochę jakby zasną z głową na stole wink.
              Jak jest w pozycji leżącej to wszystko jest OK. Zaletą tego fotelika (oprócz
              bezpieczeństwa) jest b. prosty montaż, lekkość, łatwość przenoszenia pomiędzy
              samochodami. Pewną wadą jest to, że żeby przestawić go w pozycję leżącą trzeba
              się zatrzymać. W trakcie jazdy wymaga to niezwykłej ekwilibrystyki. No, i rożnie
              razem z dzieckiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka