Dodaj do ulubionych

Namiary na firmę przejmująca przesyłki poloneza,

20.04.06, 15:37
ma ktoś??? Ich przesyłki przejmuje Spedpol czy Polsped?? Bo tu na forum krążą
dwie wersje, a do żadnej z tych dwóch się nie da dodzwonić. Poratuje ktoś
namiarami na te firmy, lub bezpośrednim do przedstawicielstwa w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • monika26kr Re: Namiary na firmę przejmująca przesyłki polone 20.04.06, 17:05
      Na 100% Karex - poszukaj namiarow w necie.
    • monika26kr Re: Namiary na firmę przejmująca przesyłki polone 20.04.06, 17:10
      PS Daj znac czy obeszlo sie bez cla, bo ja mialam z nimi ostatnio same
      problemy. Nie z Karexem tylko z celnikami z Czestochowysmile
      • kate8025 Re: Namiary na firmę przejmująca przesyłki polone 20.04.06, 17:27
        Potwierdzam, że Karex, a z paczkami jest róznie, np morskie zwykłe przywozi ich kurier, lotnicze tez, a lotnicze expresowe przywozi siodemka, a morskie expresowe wozila Stolica smile
        Więc najlepiej dzwonic do karexu do czestochowy, numer znajdziesz w necie, bo ja cos swojego znalezc nie umiem...musisz miec numer nadania a wtedy dokladnie ci powiedza co i jak
      • mafia609 Re: Namiary na firmę przejmująca przesyłki polone 10.06.13, 16:58
        Prosze dobrze sprawdać paczki wysłane POLONEZEM- w ZUH SAGA Agencji Celnej okradają paczki - przetrzymują je I pucuja je potem. MNie okradli na sporo kasy. Tam KRADNĄ! Przetrzymują paczki przez kilka miesięcy...
    • kate8025 link do karexu 20.04.06, 17:29
      firmy.pkt.pl/firma/karex__sp_j__andrzej_olszewski_i_wspolnicy_Y3p5MDZfNDA4Ml9TcGVkeWNqYV9fYWRzMQ==.html
    • joisana Dziewczyny jesteście nieocenione :-)! 21.04.06, 09:55
      Dzięki serdeczne, pracownicy Karexu niezwykle pomocni i uprzejmi. Niestety
      paczki nadane w Californi idą 8 tygodni, także Polonez chamsko i
      niesprawiedliwie ściąga za ekspres morski 2x tyle co za zwykłą, bo paczka idzie
      8 tygodni jak w standardzie sad, w dodatku w Santa Monica nie ma innej opcji
      jak eks.morski. Także na moje nadane 24 marca poczekam do około połowy maja.
      Teoretycznie z cłem nie powinno być problemów ponieważ do Polski można wysłać
      od osoby prywatnej do prywatnej towar o wartości do 44€, ale oczywiście celnicy
      bywają nadgorliwi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka