lilianka_100 14.07.06, 08:05 proszę doradżcie czy 2 latek dostanie do pedałek tego rowerka,czy jest on fajny warto go kupić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwek33 Re: kto ma rowerek firmy magic 14.07.06, 08:40 Moim zdaniem warto, rowerek jest stabilny, wygodny, dwulatek na 100% sięgnie do pedałków, mój starszy syn zaczął jeździć na Magiku jak mial 2 latka, a młodszy 1,5 roku, rowerek nadal jest w super stanie choć już długo nam służy. Niektóre mamy dwulatkom kupują już zwykłe rowerki dwukołowe z bocznymi kóleczkami i kołach o średnicy 12", myślę, że tu dużo zależy od samego dziecka. U mnie nadal 3 latek piraci na Magicu, choć większy rowerek po starszym synku też czeka, ale woli Magica, pewniej się na nim czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: kto ma rowerek firmy magic 14.07.06, 08:48 Kiedyś ktoś mnie prosił o wymiary Magika, mam je zapisane, więc dla pewności podaję, będziesz wiedziała, czy synek sięgnie do pedałków: Oto wymiary rowerka Rączki od podłogi w najwyższym punkcie 57 cm Rozstaw rączek 45 cm Długość rowerka 73 cm Wysokość ramy od podłogi w najw. punkcie : 29 cm, w najniższym 21 cm, w środku, tam gdzie pedałki 26 cm Wysokosć siedzonka w najniższym ustawieniu 34 cm Wysokosć pedałow w najwyższym położeniu 21 cm Rozstaw tylnych kół 45 cm Średnica kół 21 cm Odpowiedz Link Zgłoś
ania.76 Re: kto ma rowerek firmy magic 14.07.06, 11:04 Mamy ten rowerek od kilku miesięcy. Sprawdza się rewelacyjnie. Mały we wrześniu skończy 3 latka i też śmiga na magicu. Rowerek jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Uważam, że jest to jeden z lepszych naszych zakupów i naprawdę polecam. Rowerek był ostatnio z nami nawet w górach (dobrze że auto combi) i spisał się super. Mały go uwielbia. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: kto ma rowerek firmy magic 14.07.06, 23:48 Moja dwulatka (88 cm) śmiga na nim, aż milo popatrzeć. a i prawie 4-latka lubi się na niego przesiąść ze swojego Gianta 12". aga Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: kto ma rowerek firmy magic 15.07.06, 08:25 my tez mamy. wczoraj Szymon jezdzil na nim 3 raz i smigal az milo ja widze jedna wade - chodzi mi o drazek do trzymania - bez wzgledu na to jak mocno bedzie przykrecony to i tak po chwili jest obluzowany i lata na wszystkie strony. troche mnie to wkurza. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: drążek 15.07.06, 22:15 U nas na początku tez ten drążek latał na boki, ale mąż COŚ zrobił i teraz jest zupełnie sztywno. Jak chcecie, mogę zapytać, jak tego dokonał aga Odpowiedz Link Zgłoś
s.ivona Re: drążek 16.07.06, 11:50 zapytaj) agni - mnie tez sie udalo dogadac z gosciem z allegro w sprawie tego lozka. zrobi takie jak chce)) dzieki) Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: drążek 16.07.06, 23:11 No cóż, myslałam, że mąż znalazł jakiś sekretny sposób na ten drążek, a wg niego sprawa jest banalna - po prostu mocno przykręcił śrubki mocujące te blaszki, w które się wkłada drążek. aga Odpowiedz Link Zgłoś