pade 10.09.06, 22:44 Widziałam tylko w Kappahlu-za dużo białego niestety. W C&A i Cubusie nie było, w H&M nie byłam. Nie widziałam tez nowej kolekcji Wójcika i Mariquity. Może ktoś widział, kupił i podzieli się spostrzeżeniami? Szukam rozmiaru 104. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agni71 Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 10.09.06, 23:34 Ja byłam w sobotę w Wójciku. W tym rozmiarze (też szukam 104), w Arkadii w Warszawie, była na razie tylko jedna kolekcja - "W mojej wyobrażni". Kurtkę przymierzyłam córce - bardzo fajna. Cieplutka, na polarze, ładna, bez przesadnej ilości ozdóbek, ładny kolor - taka żywa groszkowa zieleń, ale pewnie będzie się brudzić łatwo, kurtka puchata, ale miękka i leciutka. Naprawdę mi sie spodobała. Cena kurtki 150 zł, do kompletu sa tez spodnie na szelkach, granatowe (a wiec praktyczny kolor) za ok. 84 zł. aga Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 11.09.06, 13:55 Ja kupiłam juz z miesiąc temu w H&m rózówo-biały cudowny, kupuje je co roku i jestem bardzo zadowolona - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 11.09.06, 22:46 Ja tam nie mam nerwów na zakupy w H&M . Zazwyczaj jak tam zaglądam, to nie ma nic ciekawego, w dodatku te kolejki do kasy Z trójką maluchów to ja muszę pojechać do sklepu i kupić - nie mam czasu na polowanie na jakieś ciekawsze modele.... aga Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 12.09.06, 18:35 to i ja się dopisuje do wątku, bo szukam. Kupiłam już kombinezon na narty, jednoczęściowy w decathlonie. Za 89 zł, myślę, że będzie jak znalazł w góry. Ale szukam kurtki albo ładnej dwuczęściówki K Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 12.09.06, 18:45 W Warszawie czy we Wrocławiu, jeśli mogę spytać. Właśnie się czaję na kombinezon z Decathlonu, ale czytałam tutaj, że będą dopiero w październiku.No i ta cena - czy to zeszloroczna kolekcja? Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Do katse 12.09.06, 21:11 we wrocławiu ubiegłoroczna kolekcja, ale podoba mi się bardzo, więc 30 zl (regularna cena to było chyba 119) dołoże do kurtki. K Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Do katse 12.09.06, 21:21 Dzięki, własnie do Wroclawia się wybieram. Szkoda, że na ich stronie nie można obejrzeć takich rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
maja285 Re: Do katse 12.09.06, 23:45 a mogłabś zrobić zdjęcie i przesłać mi na priv, baaardzo proszę, bo mogę poprosić kuzynkę z Wrocka żeby mi kupiła Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zosi75 Re: Do katse 2 13.09.06, 17:14 Ja niesmiało się podłączam - też proszę o zdjęcie. Jestem w podobnej sytuacji. dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pade do emamaa 12.09.06, 21:22 Jak się sprawują te kombinezony z H&M? Mają niepraktyczny kolor i jeśli materiał łatwo wchłania brud to czekałoby mnie codzienne pranie... Odpowiedz Link Zgłoś
anka241 Mamy Wójcika 13.09.06, 22:10 Kupiliśmy dwa tyg. temu dwuczęściowy kombinezon dla dziewczynki:różowy centkowany kotek rozm 80. Nowa kolekcja wójcika: www.wojcik.com.pl/index-kol-2006b.html Pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
katse nasz lezakuje u rodzicow, poza wroclawiem 14.09.06, 09:47 wiec fotki niestety nie zrobie K Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa do pade 14.09.06, 10:06 hej ja nie narzekalam, kupiłam w tym roku tez z białym. Z tym, że to nie jest jedyna kurteczka jaka mamy na zimę, bo mamy ich pewnie z 5, wiec moja córcia nie zniszczy Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: do pade 14.09.06, 10:37 My też mamy masę ciuchów, ale nie o to mi chodziło w pytaniu Czy ten materiał jest z tych co tak szybko brudu nie wchłonie i czasem wystarczy tylko przetrzeć? Czy tez nie? Te pierwsze to np. Cubus robi. Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 14.09.06, 20:35 Ja kupiłam dla swoich bliźniaczek na allegro u producenta. Roz. 86 i 92. Kolor brudy róż. Wczoraj doszły i musze powiedziec że sa naprawdę fajne. Matariał super, ciekawy fason no i cena mnie z nóg nie zwaliła -110 zł i 120 zł. Nie pamiętam nicka sprzedajacego ale jak ktoś byłby zainteresowany to poszukam i dam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
emamaa Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 14.09.06, 20:49 to chyba będzie razcej ten drugi materiał.bo te co się da szmatką przetrzeć są trochę takie śliskie. szczerze mówiąc nigdy nie próbowałam, bo w sumie w zimę mała na dworzu nic nie je i nie pije i nie brudzi się niczym Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 14.09.06, 22:46 ATN_2006 to nick osoby u której kupowalam kombinezony. www.allegro.pl/item127170383_kombinezon_spodnie_kurtka_.html Próbowałam wstawić link, nie wiem czy się udało. Ja kupiłam bardzo podobne tyle że dziewczęce. Odpowiedz Link Zgłoś
gucci77 Re: Dwuczęściowe kombinezony dla dziewczynki są j 15.09.06, 08:44 nio niestety nie ma na 98 Odpowiedz Link Zgłoś