lgosia1 25.09.06, 22:16 chciałabym kupić inhalator, który miałby końcówkę i dla dorosłych i dla dzieci. Nie mam zielonego pojęcia na temat inhalatorów, jakie funkcje powinny mieć, co jest wygodne, a co nie? Może ktoś mi podpowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylaluk Re: jaki inhalator? 25.09.06, 22:32 Hej ja mam inhalator Medel Family i jestem bardzo zadowolona-ma koncówke dla dzieci i dla dorosłych( w tym jest maska, taka rurka do buzi i "wtyk" do noska. pozdrawiam Sylwia i Hubercik )24.09.2003 Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: jaki inhalator? 25.09.06, 22:45 a czy praca takiego inhalatora jest głośna? Może gdybyś mogła porównać do czegoś np. do suszarki?)) Odpowiedz Link Zgłoś
sylaluk Re: jaki inhalator? 26.09.06, 15:06 hm... wiesz co ja nigdy nie zwracałam uwagi na głośność, swoje funkcje spełnia dobrze a to chyba najwazniejsze.Napewno nie jest bezgłośny, ale ja inhaluję synka dośc często i praca tego inhalatora wogóle mi nie przeszkadza, oczywiście nie pooglądasz przy tym tv czy porozmawiasz z kims jednoczesnie, ale najwazniejsze ze działa tak jak ma działać (-: pozdrawiam Sylwia i Hubi(24.09.2003) Odpowiedz Link Zgłoś
anabajan Re: jaki inhalator? 26.09.06, 16:02 witam, gdzie można kupić inhalatory? czy tylko w sklepach z artykułami medycznymi? może są również w sklepach, gdzie są trochę tańsze? ania Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: jaki inhalator? 26.09.06, 20:07 Zdecydowałam się na Medel Pro za 170zł. Normalnie kosztuje 350 zł, na allegro chodzą po 295zł, a ja dostałam od swojej lekarki taką kartę pocztową reklamową z formularzem zamowienia na inhalatory w bardzo promocyjnych cenach. Pani z firmy techmed www.techmed.pl/ za bardzo nie wnikała w sprawy ewentualnej oryginalności karty promocyjnej)) Zamowienie złożyłam faksem.Karta oczywiście była aktualna, ale wydaje mi się, że każdy, powołując się na ww. promocję mógłby kupić ich inhalatory w promocyjnych cenach. Zobaczę, na ile ten hałas będzie mi przeszkadzał. Głównie to ja się będę inhalować i to w godzinach, w których moje dziecko śpi - więc będzie mi zależało na minimalnym poziomie hałasu Odpowiedz Link Zgłoś
majasa Re: jaki inhalator? 18.02.07, 10:14 ja mam Mebby z nebulizatorem w kształcie zabawki, kupiony w novamed novamed.pl/sklep/?tree=d&category=152 był u mnie następnego dnia. Polecam! Mały w ogóle się go nie boi, a wręcz chce się z nim bawić. Odpowiedz Link Zgłoś
majasa Re: jaki inhalator? 18.02.07, 10:15 jest też w zestawie z dodatkową dużą maską, czyli dla rodziców. Oczywiscie jesli dziecko pozwoli korzystac ze swojego pingwinka Odpowiedz Link Zgłoś