Dodaj do ulubionych

PIELUCHY PROMOCJA!

IP: *.* 08.09.01, 12:40
Cześc dziewczyny, mam propozycję. Piszcie gdzie kupiłyście lub widziałyście pieluchy jednorazowe po promocyjnych cenach, to może być bardzo przydatne szczególnie przy dużym zużyciu pieluch. Czasami można znaleźć pieluchy sporo tańsze niż w innych sklepach. Co myślicie o tym pomyśle? Pozdrawiam, BeataW
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 08.09.01, 14:42
      polecam pod tym względem hipermarket Tesco - zawsze są promocje cenowe lub łączą pieluchy z innymi akcesoriami dla dzieci
      • Gość: IZA-mamaBARTKA Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 08.09.01, 15:36
        Ja najtańsze widziałam w MAKRO!POZDRAWIAM
        • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 09.09.01, 11:53
          aktualnie w Makro są pieluchy po 6,50 za 10 sztuk
      • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 09.09.01, 23:05
        Byłam o 23,30 w dn.10.09 na chat. Za podpowiedz dzieki, ale u nas nie ma Tesco.
        • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 10.09.01, 09:26
          ania dzisiaj jest 10.09 więc jak już byłaś o 23.30?? heheszkoda że nie napisałaś wcześniej maila to też bym przyszła... ale wczoraj miałam sądny dzień ogólnie i nei w smak mi było przychodzić na czat... no chyba że bym wiedziała że ty przyszłaś :)skrobnij list kiedy będziesz na czacie i jak tam losy zusowca :)Kasia
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 10.09.01, 23:04
      w tym tygodniu w HIT- pampersy 53 zł. ewa
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 11.09.01, 07:27
      jak będziecie wiedziały coś o promocji Huggies FREEDOM to chętnie skorzystam Ja kupuję w m1 w markach przeważnie są po 32zł. opakowanie
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 11.09.01, 18:47
      Cześć. Dzisiaj kupiłam Pampersy w LeClerku po 51 zł.
      • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 12.09.01, 07:59
        byłam wczoraj w L.eclercu i są ale po 57,99zł (na Żoliborzu), może w alejach są inne ceny???aga
        • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 12.09.01, 08:44
          ja juz kiedys o to pytalam na forum, jakie sa tansze pieluchy??Ja jestem przyzwyczajona do pampersow a powinnam troche oszczedzac. Czy stosujecie inne pieluchy na noc i na dzien? Czy na pupce dziecka nie robia odparzen??Czy to jest mit ze pampersy sa najlepsze??napiszcie proszeanna
          • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 12.09.01, 15:17
            Chyba nie mit. W ostatnim numerze Twojego Dziecka lub Mamo to ja pieluchy oceniały dwie mamy i pierwsze miejsca zajęły dwa rodzaje Pampersów. Ale może to przypadek, że akurat te dzieci tolerowały najlepiej te pieluchy. Dzieciaki teraz bywają uczulone na tak wiele rzeczy, że komuś może nie pasować akurat ta firma, a tańsza owszem. To chyba podobnie, jak z mlekiem modyfikowanym.Ja używam Pampersów, raz miałam Huggies, ale zrezygnowałam.
            • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 01.10.01, 21:32
              Ja znowu odwrotnie. Kiedy mała miała Pampersy zawsze coś bokiem uleciało. Teraz używam głównie Huggies Freedom.Kruszynka
        • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 12.09.01, 19:37
          Cześć, Ja byłam w Alejach.
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 12.09.01, 18:40
      Huggies od 12 do 22 kg w Biedronce 28.90 zł cena z dziś
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! Porównywanie nieporównywalnego IP: *.* 13.09.01, 09:48
      Dziewczymy ,aby można było te ceny i promocje ocenić podajcie cenę pieluch wraz z opisem ZA CO ta cena tj za jaką ilość pieluch i jakiego rozmiaru (w kg) -przecież w tej samej cenie jest 92 pieluszek "mini" i 56 "junior" !W tej sytuacji podawanie ceny za sztukę nie ma sensu.poza tym każda firma w paczkach zawiera inne ilości pieluch, a nawet określenia "midi" czy "maxi" są nieprecyzyjne np. "midi" Huggisów są większe niż "midi" Pampersów.
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 15.09.01, 15:15
      W REALU w Markach k/Warszawy Pampersy są po 51,95 zł (duża paka) + duże pudełko do chusteczek gratis. promocja od 15- do chyba 20. 09
      • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 15.09.01, 15:33
        Nie rozwijam drugirgo postu ale tak przy okazji to wczoraj kupiłam fajny kombinezon dla mojego malucha.Otóż: na 12M (ale są również na 6M, 18M a nawet 36M), mój w kolorze granatowym z różnymi kolorowymi kieszonkami, paseczkami (są też w kolorach - zielonym lub czerwonym + kolorowe dodatki), z kapturem i rękawiczkami, od srodka żółty. Na suwak + dodatkowo 3 guziczki drewniane.Jest dość grubiutki (taki puchowy)i na pierwsze zimowe dni napewno wystarczy.I dodam że jak na "taką" cenę to jest: świetny, śliczny i wogóle.a cena to tylko.............29 zł z groszamiUwierzycie??????
        • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 15.09.01, 15:34
          Aha.... W AUCHAN na Modlińskiejsorki
        • Gość: guest Re: kombinezonik! IP: *.* 17.09.01, 09:30
          hej Cela!My też mamy taki kombinezonik!Kupiłam go już dwa tyg. temu a teraz w weekend byłam znów i kupiłam dla dwóch koleżanek - jest superowy a jeszcze ta cena!Agnieszka
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 16.09.01, 13:16
      Najtańsze Huggisiaki widziałam i kupiłam w Carrfurze na Targówku. Są one po 31 pln i zawierają darmowe husteczki.pozdrawiam,mama Wiktora
      • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 17.09.01, 08:32
        od 18 .09 w tesco :duże paczki (50 szt-12-22 kg ;58 szt 10-16 kg; ...) huggies freedom za 50 zł.ewa
        • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 28.09.01, 12:44
          Dochodzę do wniosku, że najtansze pieluchy jednorazowe są tylko w dużych miastach.Ja mieszkam w nieco mniejszym i jak uda mi sie kupić mega paczkę pampersów poniżej 55,99 to jestem zadowolona.Ale tak bywa chyba ze wszystkimi artykułami "pierwszej" pomocy ( oprócz mieszkań oczywiście )
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 28.09.01, 13:57
      Hej dziewczyny,Byc moze tez to dostalyscie, ale i tak pisze - Pampers organizuje promocje. Trzeba zebrac 16 znaczkow bobasa, wkleic na kupon, z tylu kuponu napisac dlaczego uzywa sie pampersow i wyslac - mozna wygrac nawet roczny zapas pieluch. Ja dostalam ten kupon poczta, nie wiem, moze mozna zadzwonic do firmy i zapytac skad taki wziac? Magda
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 01.10.01, 21:34
      Kupuję czasem w Biedronce i jestem zadowolona. Moja córcia chyba też. Tyko że nie mają dużych.Kruszynka
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 02.10.01, 12:33
      Co do promocji pampersów to polecam stronkewww.pampers.pl i wszystko wiadomoMałgosia
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 02.10.01, 18:01
      Cześć dziewczyny. W LeClerku w al. Jerozolimskich są duże paczki HUggies Freedom po 49,99 ( np. midi 74 szt.)
    • Gość: guest Re: PIELUCHY PROMOCJA! IP: *.* 29.10.01, 16:33
      Pampersy (zielone op.) dwie duże paczki - 98 zł. w Leclercu w Al. Jerozolimskich - mój szwagier kupiłje w sobotę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka