Dodaj do ulubionych

polećcie mi lekki wózek

IP: *.* 19.10.01, 09:13
Mieszkam na czwartym piętrze bez windy. Czy ktoś może mi polecić solidny, lekki, dobrze resorowany wózek, który da się bez problemu złożyć i zapakować do samochodu. Moje dziecko urodzi się w kwietniu, więc zastanawiam się, czy nie kupić dla noworodka od razu spacerówki.
Obserwuj wątek
    • Gość: guest Re: polećcie mi lekki wózek IP: *.* 19.10.01, 09:37
      Proponuję spacerówkę Graco Metro Sport.Tylko 6.2 kg!!!
    • Gość: guest Re: polećcie mi lekki wózek IP: *.* 19.10.01, 11:13
      Ja w takiej sytuacji rozważyłabym takie rozwiązanie: kupujesz tanio (mogę Ci sprzedać) wózek głęboki, polski najlepiej lekko używany i zostawiasz go na dole na klatce (można przypiąć do barierki). Dzidzię wnosisz na rękach lub w gondoli - to na początek. No i jak dzidzia ciut podrośnie kupujesz lekką spacerówkę typu chicco, cam, peg perego, inglesina, czy po prostu polski Polak czy Kubuś (do wyboru, do koloru). Niestety wszystkie spacerówki są ciut za twarde dla noworodka. Pozdrawiam anuś. Jak chcesz to pisz na priva.
    • Gość: guest Re: polećcie mi lekki wózek IP: *.* 19.10.01, 16:50
      Jak posałam Mikado. Polski. Lekki. Dla noworodka i starszego. Łatwo się składa.
      • Gość: guest Re: polećcie mi lekki wózek IP: *.* 22.10.01, 07:30
        Gdzie kupiłaś ten Mikado? Czy mowa o trójfunkcyjnym (odzielna zdejmowana gondola i spacerówka nakładane na ten sam stelaż, na skórzanych paskach?) Jak się sprawdza, nie psuje się? Mam zamiar taki kupić, ale chciałabym dowiedzieć się o nim więcej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka