Dodaj do ulubionych

Sprzedam kojec!

IP: *.* 23.02.02, 15:54
Jak w temacie, duży (105/105) z siatki, żywe, wesołe kolory, w rogach uchwyty do podciągania. Kojec jest w bardzo dobrym stanie, nie ma jednak osłonek na zawiasach. Kupiliśmy go za prawie 400zł, sprzedamy za 150! Jestem z Warszawy.Pozdrawiam serdecznie!
Obserwuj wątek
    • Gość: AniamamaOli Re: Sprzedam kojec! IP: *.* 23.02.02, 18:47
      :benetton: Hej! :benetton:Jestem zainteresowana kojcem. Napisz mi z jakiej dzienicy jesteś i jak masz to wyslij mi zdjęcie na priva.:hello:PozdrawiamyAnia i mała Ola
    • Gość: Kasia_M PRZENIEŚ POST NA FORUM SKLEPIK :) IP: *.* 23.02.02, 21:06
      proszę ten post umieścić od nowa na forum SklepikKasia_M moderator Sklepiku i Zakupów
      • Gość: wandzik Re: PRZENIEŚ POST NA FORUM SKLEPIK :) IP: *.* 25.02.02, 14:07
        Wielki sorki! Ja od razu jak się zorientowałam wysłałam drugi post na "sklepik" ale się nie pojawił. Bardzo przepraszam za kłopot, zazwyczaj się pilnuję ale zdarzyło się.... niestety.
        • Gość: Kasia_M Re: PRZENIEŚ POST NA FORUM SKLEPIK :) IP: *.* 25.02.02, 14:11
          Wandzik nic się nie stało - ja zawsze proszę o przeniesienie takiego postu - a jak jest przeniesiony to kasuję ten pierwotny umieszcozny na złym forumsmilepozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka