Gość: Joannaa IP: *.* 06.04.02, 09:21 Proszę o podpowiedź, jaki prezent wybrać dla chłopca na pierwsze urodziny. Ponieważ prezent ma być od ojca chrzestnego, chodzi o coś "bardziej wartościowego".Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lia Re: jaki prezent dla chłopca na pierwsze urodziny? IP: *.* 06.04.02, 14:14 Cześć. Możecie kupić np rowerek - teraz są naprawdę fajne.Lub huśtawkę - domową lub ogrodową ( jeślu solenizant ma ogrógdek). Może też być coś z zabawek - np. Lego - zestaw. Napewno nie kupiłabym dużego pluszaka - zagraca pokój i jest siedliskiem kurzu. Pozdrawiam. Lia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katrin Re: jaki prezent dla chłopca na pierwsze urodziny? IP: *.* 06.04.02, 20:39 Aloha Mój synek prawie trzy tygodnie temu skończył roczek i dostał mnóstwo ciekawych prezentów! Uwielbia się bawić:nadmuchiwanym stojącym koszem i piłką do koszykówki, olbrzymią taczką i osprzętem do piasku (wiaderka, łopatki, grabki i foremki...Kasiu W.-dzięki za podpowiedź!), zabawkowym, ale łudząco podobnym do prawdziwego, telefonem komórkowym, samochodowym "pałąkiem z wiszącymi zabawkami" (Tiny Love)......rowerek i huśtawka czekają, aż Alex podrośnie Jeżeli rodzice posiadają własny ogródek i przywiązują aż takie znaczenie do wartości prezentu, to proponuję baaardzo drogą piaskownicę z zamykanym daszkiem (chyba Chico).Pozdrawiam,Katrin&Alex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia2002 peg-perego???? IP: *.* 08.04.02, 08:39 Ja sobie nie wyobrażam , że mogłabym nie mieć zmywaraki... ale wiadomo, do ułatwień człowiek sięszybko przyzwyczaja. Poza oszczędnosćią czasu i robocizny istotne jest to , że zmywarka zwraca sięzwykle po okoł odwóch latach pracy- oszczędnosći w żuzyciu wody i środków myjącyc ( wyczytałam taką alalizę w jakimś opracowaniu konsumenckim).Zainteresowanych dodatkowymi informacjami o żmywarkach odsyłam do niedawnego wątku o wymiarach zmywarek, w wyszukiwarkę na tym forum wystarczy wklepać "zmywark" i pokażą się wszystkie posty w tym wątku. Tym, którym każdy centymetr w kuchni cenny polecam pod rozwagę zmywarkę zintergowaną z kuchnią , opisałam ją właśnie w tamtym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AnitaP Re: jaki prezent dla chłopca na pierwsze urodziny? IP: *.* 06.04.02, 22:33 Mój synek na pierwsze urodziny dostał m. in. jeździdełko, czyli autko, na które siada się i odpycha nogami. Teraz ma dwa latka i nadal na tym jeździ. Drugim udanym prezentem było auto zdalnie sterowane (nieskomplikowane, tylko 2 przyciski: do przodu i skręt). Odpowiedz Link Zgłoś