Gość: Kleo IP: *.* 28.06.02, 20:04 hejpolecilyscie mi Jelp do prania ubranek malej i naszych- mam smutne odkrycie: jelp nie spiera "naszych" plam, innych zreszta tez ... czy wy macie takie doswiadczenia czy ja cos zle robie?cleo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasiorek Re: Jelp a plamy! IP: *.* 01.07.02, 08:58 Hej,podzielam twoje zdanie. Ja używam wcześniej Vanisha i działa. Ubranka są czyste i oczywiscie plamy znikają. Z gorszymi i trudniejszymi do wywabienia radzę sobie namaczając na noc i dopiero piorę w Jelpie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alda6 Re: Jelp a plamy! IP: *.* 02.07.02, 09:15 Polecam proszek BoBAS.Jest super.Spieradobrze plamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alda6 Re: Jelp a plamy! IP: *.* 02.07.02, 09:16 Polecam proszek BoBAS.Jest super.Spiera dobrze plamy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lia Re: Jelp a plamy! IP: *.* 02.07.02, 19:07 ja uzywam lovele. jest super! plamy znikaja . pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka4321 Re: Jelp a plamy! IP: *.* 03.08.02, 16:05 plamy znikaja gdy sie je namoczy najlepiej w szarym mydle na noc.jelp jest zd delikatny.a tak na marginesie gdzies czytalam ze te proszki do bielizny niemowlecej to tylko wymysl producentow i zwykly proszek mozna stoaowac tylko bardzo dobrze wyplukac.automaty maja dzis dlugi cykl plukania wiec moze zmienic prroszek... Odpowiedz Link Zgłoś