aaola 02.12.06, 09:56 mamuśki poradźcie warto kupować bodziaki z tej firmy? Nie farbują, nie rozciągają się? I jak z rozmiarówką (zaniżona/zawyżona) interesują mnie body KACPER Macie sprawdzonego sprzedawce? dzięki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama1_24 Re: body marcinkowski 02.12.06, 11:10 ja mam bodziaki tego typu www.allegro.pl/item144562627_nowe_body_sport_marcinkowski_dlugi_rekaw_86.html i jestem bardzo zadowolona, rozmiar ok, nie rozciągają się, więc polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna_roman Re: body marcinkowski 02.12.06, 13:29 Ja też mam body Marcinkowski wszystkie modele. Nie rozciągają się, rozmiar nie zawyżony ani nie zaniżony, nie farbują i ogólnie są super, a w dodatku tanie. Ja kupuję regularnie una allegro u piotr_451. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: body marcinkowski 02.12.06, 13:49 ja tez kupuje u niani_frani sa ok ale wg mnie rozmiarowka zanizona - na wzrost 90cm kupilam 110 i sa ok _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
20061978a Re: body marcinkowski 02.12.06, 14:17 Hej! Ja również kupuję body Marcinkowski i jestem bardzo zadowolona. Synek jest dosyć szczupły i lepszy od Kacpra jest Jaś. Ponadto body Jaś jest uszyte z bawełny w prążki, nierozciąga się i w ogóle jest super. Gdybym miała wybierać to zdecydowanie Jaś, pomimo, że kolorystycznie podoba mi się bardziej Kacper. A numeracja chyba zawyżona. Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: body marcinkowski 02.12.06, 14:28 A u mnie te bodaski się nie sprawdziły: rozmiarówka wzięta z kosmosu, po kilky praniach sie zdefasonowały. Widać jednak coś się od tego czasu zmieniło na lepsze. U nas w użyciu, body marcinkowski, były trzy lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotaifilip Re: body marcinkowski 02.12.06, 16:17 Potwierdzam ,że u nas body z takiej prążkowej bawełny były ok, te gładkie super się powyciągały. Pranie chyba w 40 stopniach i zużycie takie normalne. Dobre w nich u nas było to, że mają wysokie numery typu 110. Cena wcale nie taka niska (w porównaniu z body z Auchan) ale niższa niż np. Cocodrillo. Popatrz na PePe Drewexu (bo tańsze), tylko u nich to rozmiary zaniżone są i bawełna taka często nierozciągliwa (dla chudszych dzieci). Sofija robi też fajne body (dla mnie była bardzo przyjemna w dotyku bawełna). dorota Odpowiedz Link Zgłoś