Dodaj do ulubionych

body marcinkowski

02.12.06, 09:56
mamuśki poradźcie warto kupować bodziaki z tej firmy? Nie farbują, nie
rozciągają się? I jak z rozmiarówką (zaniżona/zawyżona)
interesują mnie body KACPER
Macie sprawdzonego sprzedawce?
dzięki za odpowiedzi
Obserwuj wątek
    • mama1_24 Re: body marcinkowski 02.12.06, 11:10
      ja mam bodziaki tego typu
      www.allegro.pl/item144562627_nowe_body_sport_marcinkowski_dlugi_rekaw_86.html
      i jestem bardzo zadowolona, rozmiar ok, nie rozciągają się, więc polecam.
    • adrianna_roman Re: body marcinkowski 02.12.06, 13:29

Ja też mam body Marcinkowski wszystkie modele. Nie rozciągają się, rozmiar nie
      zawyżony ani nie zaniżony, nie farbują i ogólnie są super, a w dodatku tanie.
      Ja kupuję regularnie una allegro u piotr_451.
    • patyk.od.zosi Re: body marcinkowski 02.12.06, 13:49
      ja tez kupuje u niani_frani
      sa ok
      ale wg mnie rozmiarowka zanizona - na wzrost 90cm kupilam 110 i sa ok
      _______
      pozdr.,
      patyk
    • 20061978a Re: body marcinkowski 02.12.06, 14:17
      Hej! Ja również kupuję body Marcinkowski i jestem bardzo zadowolona. Synek jest
      dosyć szczupły i lepszy od Kacpra jest Jaś. Ponadto body Jaś jest uszyte z
      bawełny w prążki, nierozciąga się i w ogóle jest super. Gdybym miała wybierać
      to zdecydowanie Jaś, pomimo, że kolorystycznie podoba mi się bardziej Kacper. A
      numeracja chyba zawyżona.
      • kropkacom Re: body marcinkowski 02.12.06, 14:28
        A u mnie te bodaski się nie sprawdziły: rozmiarówka wzięta z kosmosu, po kilky
        praniach sie zdefasonowały. Widać jednak coś się od tego czasu zmieniło na
        lepsze. U nas w użyciu, body marcinkowski, były trzy lata temu.
    • dorotaifilip Re: body marcinkowski 02.12.06, 16:17
      Potwierdzam ,że u nas body z takiej prążkowej bawełny były ok, te gładkie super
      się powyciągały. Pranie chyba w 40 stopniach i zużycie takie normalne. Dobre w
      nich u nas było to, że mają wysokie numery typu 110. Cena wcale nie taka niska
      (w porównaniu z body z Auchan) ale niższa niż np. Cocodrillo. Popatrz na PePe
      Drewexu (bo tańsze), tylko u nich to rozmiary zaniżone są i bawełna taka często
      nierozciągliwa (dla chudszych dzieci). Sofija robi też fajne body (dla mnie
      była bardzo przyjemna w dotyku bawełna).
      dorota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka