Dodaj do ulubionych

Daddy body

21.05.25, 14:59
Był sobie Olly Murs. Piosenkarz. Czyli chłopak z gitarą. To już duży plus. Poszedł na siłownie i trochę poćwiczył a efektami pochwalił się w necie. Doktor psychologii natomiast zrobił ankietę w której wyszło że kobiety wolą ciało Olly sprzed siłowni. Czyli dady body - nie otyły ale mięśni nie widać... I teraz pytanie ematek: czy też tak macie? I dlaczego?

A to źródło uk.news.yahoo.com/praise-olly-murs-bod-why-170019606.html
Obserwuj wątek
    • ichi51e Re: Daddy body 21.05.25, 15:07
      Najśmieszniejsze to jest to że tam w komentarzach faceci się obrażali że kobiety kłamią że im się pierwsza wersja podoba bardziej.

Koleś z miska stał się szczurem. Taka prawda
      • simply_z Re: Daddy body 21.05.25, 21:35
        Nie był takim miśkiem, widać jakiś zarys mięśni, chyba kiedyś ćwiczył. Cialo miśka to takie galaretkowate, z trzęsącym się dużym brzucholem. Ten wyglądal ok, na drugim jakoś dziwnie.
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Daddy body 22.05.25, 10:49
        Z jakiego miśka?! Po lewej jest odpowiednikiem przeciętnej wagowo kobiety, o której nikt nie powie, że jest szczupła, ale też nie powie, że ma nadwagę. Idealny środek. A po prawej to odpowiednik Chodakowskiej.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Daddy body 21.05.25, 15:07
      Lubię ciała wspinaczy ściankowych, szczupli i wyrzeźbieni zarówno kobiet i mężczyzn i jeszcze mają siłę.
      • trampki-w-kwiatki Re: Daddy body 21.05.25, 17:00
        O taaaak!
      • okruchlodu Re: Daddy body 21.05.25, 20:03
        O tak, tacy są najlepsi!
        • simply_z Re: Daddy body 21.05.25, 21:32
          Ale ale jak to mnie kiedyś oświeciła Ziuta, oni też chodzą na siłownię i to głównie temu zawdzięczają rzeźbę.
          • piataziuta Re: Daddy body 22.05.25, 11:23
            > Ale ale jak to mnie kiedyś oświeciła Ziuta, oni też chodzą na siłownię

Yep.

> to głównie temu zawdzięczają rzeźbę.

Napisałam "głównie"? suspicious
    • dramatika Re: Daddy body 21.05.25, 15:09
      Oczywiście, że chłop "po" wygląda lepiej, nie jest jakoś wybitnie przesadzony, ale musisz zrozumieć, że baba nie lubi, gdy chłop wygląda lepiej od niej big_grin
    • zbytomia100 Re: Daddy body 21.05.25, 15:10
      Taki wyzylowany osobnik sugeruje, ze poza silownia nie ma zycia, liczy pewno kazda kalorie i bialko, spontaniczna pizza nie wchodzi w rachube. Nie, to nie moj typ czlowieka. Wyglada na nadmiernie skupionego na sobie, to nie wrozy dobrze.
      • bene_gesserit Re: Daddy body 21.05.25, 17:56
        Całkiem możliwe, że do zdjęcia "po" odwodnił się przez parę dni jak modelki z Victoria's Sekret.
        • hanusinamama Re: Daddy body 21.05.25, 21:35
          TYm bardziej chore. MOzna sobie zrobić spore kuku takimi eksperymetami
    • szafireczek Re: Daddy body 21.05.25, 15:12
      Brakuje odpowiedzi - "szczupły", bo pan Olly sprzed siłowni to jednak fałdkami się trochę wachlował.
    • lella_two Re: Daddy body 21.05.25, 15:15
      Brakuje możliwości: wolę niewyrzeżbionych, ale szczupłych facetów😁
    • gru.u Re: Daddy body 21.05.25, 15:48
      Duży, umięśniony, wyrzeźbiony ale nie w sposób kulturystyczny tyko raczej sugerujący że siłownia jest środkiem a nie celem
    • mebloscianka_dziadka_franka Re: Daddy body 21.05.25, 16:45
      To po lewej to nie jest daddy body, moim zdaniem. Chłop nawet nie ma brzucha, tzn. nie jest tak chudy jak po prawej, ale jest normalnej budowy bez nadwagi nawet lekkiej. I, tak, bardziej podoba mi się po lewej.
      • kandyzowana3x Re: Daddy body 21.05.25, 16:59
        Tez bardziej podoba mi sie zdjecie nr 1, jesli pan dorobilby miesnie bez az takiej redukcji tluszczu wygladaly lepiej.
    • nosorozecwlochaty Re: Daddy body 21.05.25, 17:26
      To jest zależność znana już od dawna. Jeśli facet jest za bardzo nastarany i widać że duża część swojego życia spędza troszcząc się o swoje piękno to kobiety tracą zainteresowanie bo to pewnie narcyz i pustak a być może też lubi czasem zapiąć kolegę
    • wapaha Re: Daddy body 21.05.25, 17:40
      Nie ufam ludziom bez tkanki tłuszczowejsuspicious
      • bene_gesserit Re: Daddy body 21.05.25, 17:53
        Nieno, to chudym kucharzom podobno nie należy ufac
        • wapaha Re: Daddy body 21.05.25, 18:03
          bene_gesserit napisa�a:

> Nieno, to chudym kucharzom podobno nie należy ufac
          >
          No widzisz,pasuje !
          Wszak chudy kucharz to ludz bez tkanki tłuszczowej 😉
      • gru.u Re: Daddy body 21.05.25, 20:05
        Dzięki 🙄
      • mebloscianka_dziadka_franka Re: Daddy body 22.05.25, 10:42
        Uf, czyli skinny fat jak ja przejdzie suspicious big_grin
    • bene_gesserit Re: Daddy body 21.05.25, 17:52
      Coś dziwnego temu panu stało się z proporcjami "po". Na zdjęciach z mięśniami jego głowa jest za duża, na zdjęciach bez mięśni wygląda normalnie.
      Podoba mi się kaloryfer na brzuchu, ale te wyrzeźbione, przerośnięte bicki nie są fajne.

Raczej mi się podobają smukli faceci, nie krępusy, Z kaloryferem, bez (zwłaszcza groteskowo) rozbudowanej góry. I z umięśnionymi nogami. Większość chłopców z silki odpada, już to dawno odkryłam
    • aandzia43 Re: Daddy body 21.05.25, 18:02
      Ten konkretny pan bardziej podoba mi się w wydaniu "zwalisty z mięśniami pod odrobiną tłuszczyku". Wyżyłowany jakoś tak już mniej.
    • jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Daddy body 21.05.25, 19:50
      Szczupły, zadbany, sensownie umięśniony, żadnych ulańcôw i obwisłych brzuchów. Lubie sylwetki pływaków.
    • hanusinamama Re: Daddy body 21.05.25, 21:36
      Zdecydowanie przed. Po pierwsze dziwnie mu się propocje rozjechały po tych ćwiczeniach.
    • hanusinamama Re: Daddy body 21.05.25, 21:54
      Przyznać się. Którą zagłosowała na Schwarzeneggera? smile
    • taje Re: Daddy body 21.05.25, 22:28
      Przed jest lepiej.
    • waleria_bb Re: Daddy body 21.05.25, 22:37
      Przed. Nie lubię takich ud jak po i generalnie dużych i napakowanych facetów. Lekkie mięśnie mi się podobają, ale już niekoniecznie tak widoczna krata na brzuchu.
    • primula.alpicola Re: Daddy body 21.05.25, 22:41
      Ojjj, zdecydowanie wolę Ollego z nowym, wyrzeźbionym ciałem, mniam.
    • szarmszejk123 Re: Daddy body 22.05.25, 10:50
      To jest ten przypadek, gdzie faktycznie przed wyglądał jakoś bo ja wiem, przystepniej, sympatyczniej.
      Na co dzień wolę coś pomiędzy:p
    • 152kk Re: Daddy body 22.05.25, 11:11
      Dziwaczna ta nazwa "dad body".
      Ale zgadzam się z większością. Na pierwszym wygląda jak normalny, szczupły, ale jednak nie cherlawy i wystarczająco umięśniony młody mężczyzna o proporcjonalnym ciele. Móglby się tylko ogolić bo wygląda nieświeżo z takim zarostem 🤣
      Na drugim wygląda jak sztuczny twór, manekin jakiś czy coś, wychudzony, ale o dziwacznych wystających mięśniach, sprawiających wręcz niepokojące wrażenie, jakby się miały przebić przez skórę (co jeszcze podkreśla jaskrawe światło). Zdecydowanie nie mój typ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka