Dodaj do ulubionych

fajne promocje na bobo.pl

11.04.03, 17:17

na www.bobo.pl są fajne promocje, łuk Tiny Love do auta za 69 zł i Peg
Perego taniej.
Obserwuj wątek
    • monika_wroclaw Naprawdę świetny sklep internetowy 12.04.03, 23:27
      Ja tam kupuję i jestem zadowolona. Polecam wszystkim!!!
    • michalinka11 Re: fajne promo... -tam nic nie ma!!! 13.04.03, 10:29
      A co tam takiego kupujesz?- tam nic nie ma. Wlasnie weszlam na ich strone i
      jestem bardzo rozczarowana. Poza zabawkami Tiny Love, ktore i tak kupuje
      bezposrednio od producenta na www.marko.wodzislaw.pl/ (szybko,
      profesjonalnie i bezpiecznie - polecam!!!), praktycznie nie ma wyboru. Poza
      tym firma nie podaje nawet swojego adresu, co dla mnie jest troche podejrzane
      i nigdy nie odwazylabym sie nic zamowic w takim anonimowym sklepie, bo w razie
      jakichkolwiek reklamacji, to szukaj czlowieku wiatru w polu. Zdecydowanie wole
      jednak korzystac ze sprawdzonych sklepow internetowych, ktore podaja o sobie
      pelne informacje. Polecam natomiast adresy www. tanimarket.pl oraz www.swiat-
      dziecka.com.pl. W tym ostatnim bedac jeszcze w ciazy zamowilam praktycznie
      cala wyprawke dla maluszka, towar dojechal w dwa dni od zamowienia. Duzy
      wybor, polecam!!!
      Michalinka
      • nulka2 Re: fajne promo... -tam nic nie ma!!! 13.04.03, 16:00
        Oj, nieładnie - zresztą dobrze o tym wiesz, oj ta konkurencja, co wink Szkoda
        słów smile

Ja polecam smile smile smile
        A Marko to nie producent smile))
        • michalinka11 Re: fajne promo... -tam nic nie ma!!! 13.04.03, 16:46
          Oj, Nulko sadzac po Twoim drugim poscie, wydaje mi sie, ze to Twoj sklep, bo
          tak sie zaperzylas. Czyzbym sie mylila? Wiec skoro juz uderzasz w te tony, to
          po pierwsze, jestem zwyklym uzytkownikiem sieci i forum, a nie zadna
          konkurencja, nie prowadze sklepu internetowego i nie wiem skad Ci to przyszlo
          do glowy. Ale podsunelas mi teraz pomysl, musze sie nad tym zastanowic.
          Zostal rzucony temat nowego sklepu na forum, to tam weszlam, obejrzalam i
          wyrazilam swoja opinie. A po drugie, jesli cos jest nieladnie, to chyba
          reklamowac sie tajnie na niekomercyjnym forum??? A co do opinii o
          bezpieczenstwie zakupow w sklepach bez podanego adresu tak po prostu uwazam.
          Ostatnio w Naj( z przelomu marca i kwietnia) byl wlasnie artykul jak
          bezpiecznie robic zakupy w internecie i ten temat byl poruszony jako
          podstawowy, wiec mnie to zainspirowalo. Moi znajomi rozne mieli "przygody w
          internecie", wiec wole byc ostrozna. A sklepy, o ktorych pisalam sa naprawde
          fajne, wiec polecam.
    • monika_wroclaw Do Michalinki 14.04.03, 00:06
      Pytałaś co tam kupuję więc juz Ci odpowiadam, kupowałam tam zabawki Sassy,
      butelkę Avent i zamierzam jeszcze w najbliższym czasie kupić krzesełko do
      karmienia i nie mów, że nic tam nie ma bo właśnie policzyłam że jest 132
      pozycje. i mi się ten sklep podobała, bo klient jest tam traktowany
      indywidualnie w przeciwieństwie do innych sklepów internetowych.
      Ale każdy może mieć własne zdanie.
      Pozdrawiam, Monika!
      • ola.h Re: Do Michalinki 10.06.03, 00:33
        Nawet bardzo indywidualnie. Ja złożyłam zamówienie na wózek Quinny i
        odpowiedziano mi, że będzie za jakiś czas. Po długim milczeniu wysłałam maila,
        czy coś wiadomo na temat "mojego wózka", ale od bodaj tygodnia nie mam
        odpowiedzi.
        Swoiste indywidualne traktowanie!

monika_wroclaw napisała:

i mi się ten sklep podobała, bo klient jest tam traktowany
        > indywidualnie w przeciwieństwie do innych sklepów internetowych.
        > Ale każdy może mieć własne zdanie.
        > Pozdrawiam, Monika!
    • michalinka11 Re: fajne promocje na bobo.pl 14.04.03, 08:25
      Nie wiem czemu, ale mam dziwne przeczucie, ze Monika i Nulka to jedna i ta
      sama osoba.... Mi jako zwyklemu klientowi robiacemu od czasu do czasu zakupy w
      internetowym sklepie w zyciu nie przyszloby do glowy, zeby policzyc ile sklep
      ma artykulow, po prostu kupuje, albo nie, chwale jesli jestem z zakupow
      zadowolona lub komentuje jak mi sie cos nie podoba.Poza tym bywam czesto na
      forum ( jakis taki mam nalog wink)), chociaz to juz nie to forum, co przedtem na
      Dzieckucrying( ) i moje kolezanki ze spacerkow z dzidziusiem tez. Wczoraj
      opowiadalam o tym poscie jednej z kolezanek (tez milosnik zakupow w
      internecie, z braku czasu na chodzenie po sklepach) i ona twierdzi, ze jeszcze
      tydzien temu takiego sklepu nie bylo w sieci,tylko jakies info, ze takowe cos
      wkrotce bedzie otwarte, bo patrzyla (ja sie nie wypowiadam, bo nie patrzylam,
      cytuje slowa kolezanki)), wiec dziwne to wszystko troche, jak Monika zdazylaby
      juz tam tak sie obkupic... Ale moze sie myle. I masz racje, kazdy moze miec
      swoje zdanie. Tak czy inaczej, zycze Ci Nulko powodzenia i trzymam kciuki
      (szczerze).

• nulka2 Re: fajne promocje na bobo.pl 14.04.03, 09:04
        Ha ha, a to się uśmiałam smile Ha ha, dobre smileJeszcze nie występowałam w dwóch
        osobach, o rany, co to nerwy mogę zrobić człowiekiem - daj spokój smile
        Ale masz podejrzenia - tylko zanim zaczniesz komuś przypisywać to, kim nie
        jest ani czego nie robi - to uważaj, bo takiego oskarżenia to dopiero się pod
        paragraf nadają!
        A tak na marginesie - nie zauważyłam, żeby nie było możliowści zwrotów towaru
        ani info o firmie. Nie zauważyłam też, zeby była tu uprawiana jakaś reklama,
        oj Tomi-Tomi.
        • michalinka11 Re: do Nulki 15.04.03, 12:10
          Nulko,
          Nie bede sie z Toba uswiadamiac. Dobrze wiesz, ze tego adresu w niedziele nie
          bylo. No ale dobrze, ze firma robi postep i reaguje na opinie. To sie chwali.
          O jakim zwrocie towarow piszesz, bo nie rozumiem??? Ja pod tym postem o
          zadnych zwrotach nie pisalam. Zycze powodzenia i koncze tym postem moje
          wypowiedzi w tym temacie.
          Jeszcze raz zycze Ci powodzenia
          Michalinka
          • nulka2 Re: do Nulki 15.04.03, 14:27
            michalinka11 napisała:

>> O jakim zwrocie towarow piszesz, bo nie rozumiem??? Ja pod tym postem o
            > zadnych zwrotach nie pisalam. Zycze powodzenia i koncze tym postem moje
            > wypowiedzi w tym temacie.
            w tym nie, ale w innym smile
            > Jeszcze raz zycze Ci powodzenia
            A dziękuję, na wzajem smile
          • nulka2 do Michalinki - znowu :) 15.04.03, 16:52
            Wiesz co Michalinko, nie chciałam sie wdawać z Tobą w jałowe dyskusje, ale cos
            mnie tknęło i przy chwili wolnego czasu sprawdziłam sobie asortymen tych 2
            sklepów: bobo.pl i tanimarket.pl - nie jest wcale tak, jak piszesz, że na
            bobo.pl nic nie ma a ponadto ceny są tam niższe niż w tanimarket.pl.
            To chyba Ty robisz reklamę smile ale Tobie też życzę powodzenia smile cokolwiek
            robisz zawodowo. I to juz wszytsko na ten temat - no i reklama zrobiła się
            sama wink
    • monika_wroclaw Do Michalinki 14.04.03, 09:34
      Ja jestem na forum od bardzo dawna i na poprzednim forum jako MonikaWrocław,
      teraz monika_wroclaw, nie muszę się kamuflować, jestem mamą dwójki dzieci,
      często tu zaglądam. Wiesz ja normalnie też nie liczyłabym produktów w sklepie,
      ale jeżeli nie zrozumiałaś to zrobiłam to tylko dlatego, że napisałaś, że nic
      tam nie ma a to nie prawda. Tak dla wyjaśnienia to całkiem niedawno zrobiłam
      zakupy w tym sklepie, nie wiem od kiedy istnieje bo przypadkiem tam trafiłam.
      Dziwne, że Twoja koleżanka zna wszystkie sklepy i komisy w necie jakie
      istnieją, to chyba nie ma czasu już zajmować się dzieckiem bo cały czas spędza
      w necie na wyszukiwaniu stron. Sorry, że tak ostro ale sama tego chciałaś tą
      swoją podejrzliwością. Jak nie chcesz to nie kupuj i tyle, a nie podejrzewaj
      wszystkich o oszustwo.
      Mam nadzieję, że odezwą się też inne mamy, które robiły zakupy w tym sklepie i
      wyrażą swoje zdanie.
      Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
      Monika! (mama Alka i Mai)
      • libra.alicja Re: Do Michalinki 14.04.03, 22:30
        Michalinka napisała:
        "Poza tym firma nie podaje nawet swojego adresu, co dla mnie jest troche
        podejrzane i nigdy nie odwazylabym sie nic zamowic w takim anonimowym sklepie,
        bo w razie jakichkolwiek reklamacji, to szukaj czlowieku wiatru w polu."

Należy kliknąć w słowo firma i pojawia się adres firmy i jej dane.

A poza tym to na pierwszy rzut oka też sklep wydał mi się skromny i nie
        znalazłam nic ciekawego, ale to tylko kwestia gustu.
        • michalinka11 Re: do Alicji 15.04.03, 12:05
          Rzeczywiscie Alicjo, teraz sie juz pojawia, zmienili to, ale jak zajrzalam tam
          w niedziele, byla tylko nazwa firmy i nr tel.
          Pozdrawiam
          Michalinka
          • mama.filipa www.bobo.pl 16.04.03, 07:47
            Proszę napisz w wyszukiwarce www.bobo.pl i się przekonacie kto ma rację.
            Wiosna idzie.....
            Pozdrawiam
    • p_swiat Re: fajne promocje na bobo.pl 15.06.03, 10:44
      co do promocji i niskich cen akurat Peg Perego to chyba tam jest najdroższe ja
      kupiłam 7 dni temu Peg Perego Atlanico za 899,00 zł w Krakowie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka