Dodaj do ulubionych

Dzień z Glamour

21.04.07, 10:39
Jedziecie na zakupy? Ja musiałam sciagnąć opiekunke, bo mój chłop do roboty
awaryjnie musiał iść, a dzieci chore. Ma przyjść na 12 i wyruszam na łowy.
Kupony, które nadaja się dla męża wydzieliłam i przykazałam po robocie pójść
do sklepu smile
Aga
Obserwuj wątek
    • linearka Re: Dzień z Glamour 21.04.07, 13:52
      Co to to nie! Generalnie w weekendy nawet nie zbliżam się do Centrów Handlowych
      :0 I tak nic bym nie kupiła bo jak mam "polować" na miejsce parkingowe (które i
      tak w ostatniej chwili zajmie jakiś buc wielkim Rangem!) potem stać w kolejce do
      przymierzalni a na koniec "miłych" zakupów ma się okazać, że w tłoku ktoś tak
      zaparkował, że obtłukł mi lakier w autku to... Dziękuję, wolę drożej ale w
      komforcie smile
    • dominika8 Re: Dzień z Glamour 21.04.07, 15:00
      a ja byłam i jestem zadowolona. Pojechałam zaraz po 10, jak dopiero otworzyli
      sklepy i był jeszcze luz. Potem już było gorzej
      • kuczynska78 Re: Dzień z Glamour 21.04.07, 15:15
        Ja juz wróciłam. Kupiłam sobie fajny krem w yves Rocher i zaszalałam w Kaphallu.
        Przy kasie się jednak okazało, że kupon z gazety upowaznia tylko do zakupu
        jednego towaru po promocyjnej cenie. Wybrałam więc, że bedzie to strój
        kapielowy, dawno nie spotkałam dla siebie w odpowiednim rozmiarze. Bielizne więc
        kupowałam bez znizki. Panie mi poszły na ręke, miały gdzieś schomikowane jakieś
        kupony rabatowe na odzież dziecięcą-30%, więc byłam im bardzo wdzięczna. No i
        kupiłam jeszcze kilka rzeczy dla dziewczynek z wyprzedaży, za smieszne w sumie
        pieniadze. Sukienkę letnią np. za 14 zł.

Widziałam przepiękne ubranka dla dzieci w Reserved. Na nie przeznaczę kupon, o
        którym mówiła Pia, zaraz na początku maja. Muszę tylko córkę do mierzenia zabrać
        tych ubranek.
        Mąż właśnie teraz robi zakupy, po wyciagu z karty widzę, że juz się obkupił w Ravel.
        Pozdrawiam
        Aga
        • alojw Do Kuczyńska78.. 23.04.07, 07:08
          W tym KappAhlu to chyba ktoś cię żle poinformował. Ja też miałam wiele rzeczy i
          na wszystkie dostałam rabat. Powiedziano mi, że kupon dotyczy jednorazowo
          całych zakupów.
          • agni71 Re: Do Kuczyńska78.. 23.04.07, 22:40
            Co więcej, pani w sklepie nie chciała wziąć ode mnie kuponu, mówiąc że jest
            ważny przez cały dzień, i mogę np. przyjść drugi raz i zrobic kolejne zakupy na
            ten sam kupon.

aga
    • rysia30 Re: Dzień z Glamour 22.04.07, 09:25
      Troszeczke zawiodłam sie na zakupach. Tak jak się spodziewałam, w
      benettonie "wielka ściema", 30% nie na wszystko tylko na kilka szmat których i
      tak nikt nawet nie oglądał. Z kuponów wykorzystałam tylko te do Step in,
      kupując buty dla całej rodziny(dla siebie pantofle clarksa, synowi sndały ecco
      i mężowi buty timberlanda). A reszte zakupów zrobiłam przy okazjiwink W tym roku
      w GM i CH Targówek nie było kolejek do przymierzalni, bo i kupony mizerne sad
      • agni71 Re: Dzień z Glamour 22.04.07, 22:00
        Ja sie wybrałam do Zlotych tarasów - chyba z półtorej godziny spędziłam w
        Marks&Spencer, bo, o dziwo, duzo mi się rzeczy podobało. Wyszlam z dwiema
        torbami smile Do tego levis'y -20%, fajne spodnie w Kappahl i buty (juz bez
        znizki, ale mi podpasowały. Dla dzieci, wyjątkowo, nie kupowałam, poza kilkoma
        rzeczami w H&M, bo ten w ZT był dobrze zaopatrzony i o dziwo były w naszych
        rozmiarach i sukienki, i pasujące do nich kapelusze. Były też fajne sukienki z
        górą o kroju polo. Szkoda tylko, że w dwóch jedynie kolorach - różowe i żółte,
        bo mnie się marzyły takie białe lub zielone, ew. błękitne.
        Zajrzałam do Next - były fajne, iniedrogie spodnie dresowe (po 30zł), ale
        głównie w różu. Były dwie pary w ładnym odcieniu ciemnego kakao, z różowymi
        przeszyciami, ale nie było naszego rozmiaru...
        Generalnie, jestem zadowolona z zakupów smile i zamierzam jeszcze skorzystać z
        nocnych wyprzedaży w Arkadii 26 kwietnia smile

aga
        • kiraw Re: Dzień z Glamour 23.04.07, 09:48
          jakich nocnych wyprzedaży!!! napisz o co chodzismile)
          • agni71 Re: Noc Zakupów w Arkadii 23.04.07, 21:57
            www.arkadia.com.pl/?pageid=5&lang=pl&id=32
            aga
    • pia_ Re: Dzień z Glamour 23.04.07, 09:39
      Opiekunka w postaci Dziadka została już zaklepana dawno smile, więc o 11-tej
      zabrałam moją drugą połówkę (swaszoną, bo nie cierpi zakupów, ale potrzebował
      kilu rzeczy) i pojechaliśmy do Pasażu Dominikańskiego, gdzie zrobiłam zakupy
      dla siebie i dziecka głównie w C&A (tego dnia było wszystko -20%). Dla siebie
      kupiłam jeansy i dwie letnie koszulki, dla małej 4 koszulki letnie (2xbiel,
      jasny róż i khaki) oraz pasujący do nich pleciony kapelusik (khaki z różowo-
      żółto-białymi kwiatkami). W H&M udało mi się trafić dla małej pasujący rozmiar
      rybaczek trykotowych, opaskę do włosów do wcześniej kupionej sukienki, oraz
      sukieneczkę letnią dla córki znajomych. Mój luby nie kupił nic sad, no i nie
      wykorzystałam żadnego kuponu. Na Bielanach w Cubusie tego dnia zrobili na cały
      sklep zniżkę -30%, więc kupon także nie był potrzebny (odebrałam tylko dla
      siostry tunikę), W Kapp Ahl 1 kupon był na jedną rzecz, ale siostra dała mi
      kilka egzemplarzy, więc odebrałam szwagrowi czapeczkę i koszulę, a dzień
      wcześniej siostra kupiła tam spodnie i tunikę - Panie w kasie dały Jej kupony
      rabatowe z mini katalogu, więc kupony Glamoura nie były potrzebne. W Ecco dwa
      kupony poszły na balerinki Clarksa dla siostry i buty Ecco dla szwagra.
      W Parku Auchan jedyny zakup zrobił mój niemąż - buty Baty (bez kuponu). A w
      Decathlonie kupiliśmy małej rowerek - niebieskiego Louppio z kolorowymi
      rysunkami, do którego dobrałam czerwony koszyczek z Przyjaciółmi Puchatka - w
      domu mała rozryczała się, że chciała różowy rower, ale po dwóch godzinach jazdy
      wokół kominka stwierdziła, że rowerek jest ok i już nie chce innego, a różowy
      jest przecież Prosiaczek na koszyczku, więc to jej wystarczy smile.
    • ana119 Re: Dzień z Glamour 23.04.07, 09:57
      kupony miałam, ale na zakupu nie dotarłam. wracałam cały tydzień późno do domu
      więc wybrałam relaks z rodzinkąsmile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka