anet1 08.05.07, 20:30 Jak oceniacie jakość ciastoliny PlayGO, a dokładnie tego zestawu www.allegro.pl/item190842046_ciastolina_wszystko_w_1_ogromny_zestaw_playgo.html a swoja drogą nieźle podrabiają playdoh. Podrawiam, Anet Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soemi Re: ciastolina PlayGO 09.05.07, 10:08 Słyszałam, że tescowa jest całkiem niezła. Odpowiedz Link Zgłoś
smietankowa Re: ciastolina PlayGO 09.05.07, 11:09 Tescowa nie jest wcale dobra. Pudełko i akcesoria plastikowe są dobre ale sama ciastolina kiepska - mało plastyczna (trzeba długo ugniatać), niebieski z tego co pamiętam barwi łapki i do tego szybko wysycha - taka jednorazowa. Playdoh u mnie no 1. Odpowiedz Link Zgłoś
acha1 Re: ciastolina PlayGO 09.05.07, 18:48 Witam Moja znajoma niedawno zakupiła u tego sprzedawcy i jest bardzo zadowolona. Dzisiaj widziałam na żywo ale nie próbowałam. A także bedę kupowała u tego sprzedawcy mały zestaw. Godny polecenia. pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
margol9 Re: ciastolina PlayGO 09.05.07, 21:41 niestety nie polecam,mamy tą ciastolinę ale w innym zestawie od 2-ch miesięcy i już nadaje się do wyrzucenia,jest twarda,prawdą jest też to,że kolor niebieski i zielony farbuje,oczywiście nie na początku użytkowania...fajna jest,ale tylko przez miesiąc,na początku również byłam zadowolona,a teraz-porażka! Odpowiedz Link Zgłoś