arnika15 11.05.07, 17:20 Od ilu kg są pieluszki Tesco rozmiar 3? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moncik32 Re: pieluchy Tesco-pilne 11.05.07, 19:59 w angielskim Tesco od 4-9kg.w Polsce pewnie tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
zina32 Re: zgadza się 4-9 kg 12.05.07, 18:59 ale to przeciez taki plastik, jak mozna je zakladac dziecku ?. koleznaka mi je pokazywala /dostala od kogos/- zaraz je wyrzucila. tez mi prezent. rozmumiem, ze sa o wiele tansze od Pampers czy Huggis , ale mozna przeciez kupic Rossman albo Dada z Biedronki- bardzo przyzwoite. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkas86 Re: zgadza się 4-9 kg 13.05.07, 11:14 Przecież te Tescowe, chyba w bordowym, a nie paskowanym opakowaniu są prawie identyczne jak roosmanowe bordowe czy biedronkowe Dada. I odwrotnie również roosman i biedronka produkują pieluchy foliowe, takie worki. I one są troche tańsze. A Ty Zina32 musisz się liczyć z tym ze nie każdego stać na te droższe. I skoro ich dziecku nic nie jest po tych foliowych to w czym problem? W końcu ktoś te pieluchy kupuje skoro są produkowane. Sama kupiłam je dwa razy, gdy miałam chwilow problemy finansowe i gdyby nie to że nie mają rzep to wcale bym na nie nie narzekała. Osobiście z w miarę tańszych pieluszek polecam Cien z Lidla i Dada z Biedronki. Z droższych Huggies super flex- najlepsze pieluszki jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś