bladyroz 29.05.07, 15:05 Hej! Moze nie do wszystkich dotarła mailowa informacja z reserved, że każdy kto zapisze się na ich stronie do newslettera dostanie 1 czerwca kupon rabatowy.Ciekawa jestem, czy to z okazji Dnia Dziecka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andzka24 Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 29.05.07, 15:07 a jaka jest strona i jaki rabat, ile procent? Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 29.05.07, 15:22 strona www.re-reserved.com/newsletter.htm jaki rabat - na co i na ile nie podali w mailu. Kupon wysla 1 czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonabw Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 29.05.07, 21:20 Mnie ostatnio Reserved bardzo rozcarował, weszłam tam bo szukałam piżamek letnich dla córeczek, ani w H&M, ani w Zarze ani w Smyku nie było rozmiaru, tam były. Nie znam rozmiarówki Reserved, więc pytam o możliwość zwrotu lub wymiany i oczywiście nie było to możliwe, bo jak mi wyjasniła pani piżamki dzieciece to bielizna, a ta nie podlega wymianie. Tak więc ja ich klientem na pewno nie będę, bo akurat jeśli chodzi o rzeczy dziecięce to przyzwyczajona jestem do tego, że bez problemu wszystko można wymienić. Odpowiedz Link Zgłoś
patatajowa Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 30.05.07, 07:38 hmm, a ja nigdy nie miałam problemu ze zwrotem lub wymianą u nich...pizamka traktowana jako bielizna????może tylko przez tą konkretną sprzedawczynię? Odpowiedz Link Zgłoś
magdek2 Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 30.05.07, 21:59 zapisałam się, ale żadnej informacji o kuponie nie widziałam... w mail'u tez nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 01.06.07, 12:05 Dostałyście już dziś ten kupon? Bo ja jeszcze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
beciak77 Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 01.06.07, 12:19 Oni chyba nie będą przysyłać żadnego kuponu...Po prostu jest o rabacie informacja na ich stronie. www.re-kids.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 01.06.07, 12:50 No właśnie nie wiem jak to jest? Ja 29.05 dostałam maila z informacją, że 1.06 każdy, kto jest u nich zapisany w newsletterze, dostanie maila z kuponem rabatowym. Odpowiedz Link Zgłoś
zyna Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 01.06.07, 13:28 He, he właśnie przed chwilą dostałam maila z kuponem rabatowym 25% zniżki na damskie i męskie jeansy oraz t-shirty z długim rękawem. Ważny od 2.06 do 8.06.2007r. Kupon trzeba wydrukować. Odpowiedz Link Zgłoś
bladyroz Re: reserved -kupon rabatowy 1 czerwca 01.06.07, 13:36 ja tez dostałam, a chyba do 3 czerwca wszystkie ubrania i akcesoria dzieciece minus 20 procent przy kasie Odpowiedz Link Zgłoś