myna2 11.08.07, 11:58 Dziewczyny, jaki polecacie termometr douszny? Dzięki za podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ppolaa Re: najlepszy termometr douszny 11.08.07, 12:43 ja nie polecam termometru do ucha. Najdokładniej sprawdzisz temperaturę zwykłym termometrem w dupci. Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: najlepszy termometr douszny 11.08.07, 14:34 zgadzam się. włąśnie oddałam do reklamacji beurera ft 25, w sumie, to nawet nie powinja być reklamacja. mam nadzieję,że mi oddadzą pieniądze. głupoty straszne pokazują te termometry. przeprosiłam się ze zwykłym za 5zł i jemu ufam najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
myna2 Re: najlepszy termometr douszny 11.08.07, 15:13 Tylko, że mój starszy syn nigdy nie wytrzymywał tak długiego czasu czekania na wynik (ok. 10 minut, tyle trzeba czekać w termometrach rtęciowych). Dlatego teraz jak mam młodszego (5,5 miesiąca) to pomyślałam, ze lepszy będzie taki, który szybko mierzy temperature Odpowiedz Link Zgłoś
gku25 Re: najlepszy termometr douszny 11.08.07, 15:23 Kiedyś na wystawce w markecie dla zabawy wypróbowaliśmy z moim chłopakiem kilka termometrów dousznych i każdy wskazywał inną temperaturę. Rozrzut był dość znaczny. A wcześniej zawoziłam dziecko z wysoką gorączką zmierzoną w pupie do szpitala, a na izbie przyjęć (pół godziny później)termometr douszny nie wykazywał nawet stanu podgorączkowego. Dziecko miało zapalenie oskrzeli... Odpowiedz Link Zgłoś
mw793 Re: najlepszy termometr douszny 11.08.07, 21:18 Kupilam termometr firmy 'Microlife' - mierzy temperature w sekunde przykladajac go do czola. Jak narazie bardzo polecam Odpowiedz Link Zgłoś