agamiac 25.09.07, 23:22 witam Kochane mamy noszę się z zamiarem kupna stolika i krzesełka dla mojego dwulatka właśnie serii mamut z Ikei, proszę powiedzcie swoje opinie jeżeli któraś ma, bo wiem że nie zawsze co ładne to i praktyczne,pozdrawiam aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makbyt Re: meble mammut 26.09.07, 06:20 Wlaśnie zmienialam pokój mojej 3latce z dziecięcego na przedszkolny. Kupilam stól i krzeselko i taboret, stoliczek nocny i komodę. Sama wszystko zlozylam. Stol jest fajny bo jest dosyć duży że spokojnie caly pierdelnik od rysowania i kredki i rozlożony blok się zmieszczą. Rozmiat idealny (córka 102 cm). Palnowany czas użytkowania 4 lata mam nadzieję że wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
olamazur Re: meble mammut 26.09.07, 09:13 My mamy okrągły stół mammut. Zachwyciło mnie takie coś: jak kredka się turla po stole, to nie spadnie, bo brzegi stołu są lekko "podkręcone" do góry Ach, ci Szwedzi! O wszystkim pomyśleli! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiabn Re: meble mammut 26.09.07, 09:45 My też mamy stolik i 2 krzesełka, są super Odpowiedz Link Zgłoś