kamapyp 13.10.07, 17:57 Wiecie może czy w związku z otwarciem nowego centrum handlowego sklepy przewidziały jakieś promocje na otwarcie? Ja jak na razie słyszałam tylko o Bartku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pia_ Re: Magnolia park - Wrocław 13.10.07, 19:55 Zawsze na otwarcie w C&A jest 20% zniżki, w Cubusie i KappAhl przeważnie 25 lub 30%. Ja liczę na C&A, bo zwykle na otwarcie przygotowują specjalną, tańszą ofertę - myślę, że będą to jakieś bluzeczki. Planuję także zakup piżamki oraz bielizny dla małej i czegoś dla siebie, ewentualnie czegoś fajnego na prezenty gwiazdkowe. Aha, od piatku do końca następnego tygodnia jest specjalna oferta ciuszkow w C&A (tanie kurtki, polary, spodenki, swetry itp). Mam nadzieję, że te rzeczy będą także w Magnolii, bo dojdzie do tego jeszcze rabat 20% . Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Magnolia park - Wrocław 15.10.07, 23:17 Otwarcie dla VIPów - 17.10 w godz. popołudniowych - wejście tylko zaproszeniami, dla wszystkich 18.10 od 9.00. Ale widząc to co dzieje się jeszcze w środku to nie wiem czy nie będzie powtórki z Pasażu Grunwaldzkiego Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: Magnolia park - Wrocław 16.10.07, 07:20 Tyle to ja tez się dowiedziałam od znajomej . Będziesz tam pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Magnolia park - Wrocław 17.10.07, 20:37 Nie, pia_ nie będę tam pracować - stanowię "wsparcie operacyjne" przed otwarciem jednego ze sklepów z branży usługowej, po otwarciu tylko kontrolnie będę tam wpadać. No chyba, że będziesz dawać info o fajnych promocjach to wtedy częściej Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamapyp Re: Magnolia park - Wrocław 17.10.07, 21:35 Chyba jednak nie ma po co jutro wybrać się do Magnolii miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4587241.html Odpowiedz Link Zgłoś
grabasik Re: Magnolia park - Wrocław 18.10.07, 21:02 I najnowsze wieści nadal bez daty miasta.gazeta.pl/wroclaw/1,35751,4591406.html Odpowiedz Link Zgłoś