aaga8 23.11.07, 09:27 To ostatni pomysł mojego synka - chyba mały wybór - albo smoby albo (mój drugi pomysł) skompletować kasę, wózek i stoisko z róznych firm. Może ktoś z Was ma w domu sklepik (albo jego elementy) które moze polecic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obyoby10 Re: sklepik zabawka 24.11.07, 21:45 Moja córcia dostała na trzecie urodziny sklepik Smoby, uważam, ze jest rewelacyjny, ją niesamowicie ucieszył i uwielbia się nim bawić. Dostała go w dzień urodzin rano i po raz pierwszy tak ja zafascynowała jakaś zabawka, że przez dwie godziny bawiął się sama - rozmawiała z klientkami, pakowała zakupki, albo sama była klientką, przychodziła z lalaą na zakupy. Była przeszczęśliwa, a ja mogłam spokojnei przygotowac [przyjęcie urodzinowe Parę miesięcy temu taki sam sklepik widziała u swojej koleżanki i musiał wywrzeć na niej ogromne wrażenie, bo bardzo długo o nim opowiadała niemal wszystkim. Po raz pierwszy jakaś zabawka ją tak zachwyciła, stąd nasza decyzja o kupieniu jej na urodzinki. Polecam, łatwo się składa, jest solidny, estetyczny i można różne fajne zabawy uskuteczniać z jego pomocą. Odpowiedz Link Zgłoś
obyoby10 Re: sklepik zabawka 25.11.07, 15:04 www.brykacze.pl/home.shop?page=product&id=173 Kupowaliśmy przez internet na www.brykacze.pl - polecam Odpowiedz Link Zgłoś