aducha06 26.09.08, 12:25 Prosze poratujcie co kupic 5 letniej dziewczynce na urodziny bo ja nie mam zadnego pomysłu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawka Re: 5 latka i urodziny 26.09.08, 12:50 Lego z serii Belville, Barbie wszytsko, zestaw do malowania się, Leappad, .., jest tego całą masa... Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: 5 latka i urodziny 26.09.08, 13:36 olawka napisała: > ... Barbie wszytsko, ...> tak, dokładnie tak ))))) nawet kalosze z motywem barbie potrafią wywołać euforię )) Odpowiedz Link Zgłoś
coronella Re: 5 latka i urodziny 26.09.08, 13:34 a coś więcej na temat dziewczynki i ew. prezentu? w tym wieku zainteresowania są baaaardzo szerokie. Np moja córka ucieszyła by sie z lalki (co zostało tu prawie wysmiane, bo inne dziewczynki i ich koleżanki dawno lalkami się nie bawią ), na gwiazdkę dostanie zestaw do lepienia z gliny crayola.com.pl/allegro/monika/aukcja1/przedmioty/garncarskie1.jpg ucieszyła by się baaaardzo z nowej ksiązki z bajkami, z książeczek z zagadkami dla 5-6 latków, każdy nowy zestaw ciastoliny jest mile widziany, nie wiem co jest "na topie" i co teraz wypada kupić, pewnie ktoś inny podpowie. Odpowiedz Link Zgłoś