pia_ Buanitka, wielkie dzięki :-) 14.12.08, 22:16 Za tę nowinę. To chyba jedna z najlepszych w tym roku, obok wyprzedaży 50/50 w KappAhl i wyprzedaży zabawek -70-90% w Tesco. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: jutro Real 14.12.08, 23:02 Dzięki. Nie wiem właściwie czy dziękować czy nie bo znowu wydałam kupę kasy. Pojechałam na sam koniec, bez przekonania, ok. 19 i dużo już nie było zwłaszczadinozaurów FP, które skończyły się chyba chwilkę przede mną bo ludzie mieli wkoszach Ludzi dużo ale jakoś bez przesady. Z gier hitów był już tylko nosorożec ifabryka kosmitów. Dużo Smoka Obiboka, masa puzzli, ciastoliny. Ciągle wyjeżdżałynowe palety z kartonami Matela i wykładali Matchboxy, scrabble junior i dladorosłych. Pyłków były całe stosy. Piły Bocha, różne Carsy, trochę FP ale same resztki (kalkulatory). Ale niech mi ktoś mądry wytłumaczy co Real z tego miał? Kupujący zabawki częstona nich tylko poprzestawali i nie robili dodatkowych zakupów. Promocja stulecia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy jak to co real z tego miał? 14.12.08, 23:07 dziewczyny,przeciez nawet jesli oni po pare złotych zarobili na tych zabawkach to i tak wyszli na swoje..Najwiecej sie zarabia jak jest ilosc ,nie cena. Jestem po robieniu kilku biznesplanów,więc wiem o czym mówie Historia małej Emmy Marii Emka Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Trójmiasto 14.12.08, 23:12 w Gdyni sporo i różnorodnie - więc możesz żałować. Ja dziękuję za informację moja mała będzie zachwycona lalką mó pierwszy ząbek Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: jutro Real 14.12.08, 23:10 Ja wyczytalam w weekendowym wydaniu gazety wyborczej. Pojechalam lajtowa do reala ursynowskiego po 11 bo przyznam sie, ze kompletnie nie wierzylam w te promocje... Najbardziej zal mi Lego bo byly tylko 2 male zestawiki. Ale z jednej strony do chyba dobrze bo zimna krew by mnie zalala gdybym zobaczyla kupiony dzien wczesniej w Auchan olbrzymi zestaw o 1/2 tanszy Mnostwo za to gier - obkupilam dziecko przynajmniej na caly 2009 rok. No i kupilam tez mnostwo innych rzeczy bo naprawde ciezko bylo sie powstrzymac... Zal mi tylko Lego i Play Doh bo tego na Ursynowie niestety nie bylo. Ale za to skusilam sie na nieznana nam Piaskoline wiec moze jednak wyjdzie z tego cos pozytywnego. A ludzi byl ogrom, nie bylo limitu zakupow - Pani z obslugi puszczala koledze film z godziny otwarcia. Zerknelam i naprawde nie zaluje, ze mnie nie bylo Zdecydowanie wiecej osob to byli ludzie, ktorzy kupowali hurtowo - no bo nie uwierze, iz ktos kupuje dla rodziny 10 szt. gry Piranie atakuja. Stad pewnie tez ten popyt na Lego -najlatwiej na nim zarobic. Ale ogolnie bylam strasznie zaskoczona realnoscia tej promocji Odpowiedz Link Zgłoś
swietlana18 Re: jutro Real 15.12.08, 00:47 ja dzis byłam na jankach tzn stałam na promocji na zabawkach i co tam sie działo MASAKRA ludzie sie zachowywali jakby w życiu zabawek nie widzieli rzuacali tymi zabawakmi tlumy przejsc nie mozna było;/ kolejki na pol sklepu pie...ik na całej lini na tym sklpie Odpowiedz Link Zgłoś
swietlana18 REAL JANKI 15.12.08, 01:00 ja dzis byłam na jankach tzn stałam na promocji na zabawkach i co tam sie działo MASAKRA ludzie sie zachowywali jakby w życiu zabawek nie widzieli rzuacali tymi zabawakmi tlumy przejsc nie mozna było;/ kolejki na pol sklepu pie...ik na całej lini na tym sklepie.racja z tymi komunikatami ja sobie na szczescie odlozyłam zabawki na informacji bo jak przyszłam o 11 to już polowy nie było w pt już oo tym wiedziałam ze mam byc 50 % ale takiego czegos co sie tam działo jeszcze w zyciu nie widziałam ludzie to hurtem po 2 pelne wozki brali lol Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Real Wrocław 15.12.08, 09:23 Ja byłam w Realu po 10-tej, lego na półkach już prawie nie było, ale ludzie w wózkach mieli. Jednak muszę powiedzieć, że we Wrocławiu dość kulturalnie było Przynajmniej między 10:20 a 11:30. Ludzie dość spokojni zarówno na dziale zabawkowym jak i przy kasach. Żal mi tylko było dzieci, które przeciskały się między wózkami ( dużo ludzi było z dziećmi ). Nie zauważyłam jakiegoś wielkiego najazdu allegrowiczów. Ja odstawiłam wózek na dział sportowy, który jest u nas obok zabawkowego ( tam było luźno i sobie tylko dokładałam łupy Kupiłam 2 małe zestawy ponyville po 22,50zł ( załuję, że nie wzięłam też tych trochę większych, cukiernia itp. ) wózek parasolka BabyBorn za 29,50zł Grę Operacja za 22,50zł Grę Pułapka na myszy za 32,50 Lalkę Baby Born pływającą za 49,50zł Nie było lalek barbie z diamentowego pałacu ( chciałam dokupić Lianę, bo Alexę już mamy ), żadnych dużych zestawów ponyville ( interesował mnie domek balon ), zgadnij kto to elektronicznego ( pozostałych było dużo ) Za to było bardzo dużo: FisherPrice, Cars, Playmobil, lalek bobasów, wózków, kuchenek, domków dla lalek barbie, puzzli, gier przeróżnych, ciastoliny, laptopów... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw do Pia 15.12.08, 09:25 a kiedy była ta promocja w Tesco 70-90% na zabawki? Odpowiedz Link Zgłoś
pia_ Re: do Pia 15.12.08, 09:38 Jakoś tak po Wielkanocy, nakupowałam wtedy zabawek na Dzień Dziecka. Oczywiście dotyczyło to tylko wybranych zabawek, ale i tak warto było, np dźwiękowy, duży samochód z Carsów ze 119 przeceniony był na 24 zł, ciastolina Play-Doh Fryzjer z 59 na 17 zł, zastawa porcelanowa dla lalek z 24 zł na niecałe 3 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
buanitka Do Monika_wroclaw 15.12.08, 10:25 byłam też o tej porze musiałyśmy się mijać ;p piszesz, że nie było lalek z diamentowego pałacu... hm - według mnie były i to nie mało. Stały obok konia ze skrzydłami Glimmera (tam gdzie wszystkie Barbie) - bo takiego zakupiłam za niecałe 50 zł, teraz widzę że na allegro po ok 130zł SZOK a pomimo tłumu to też jakoś niekulturalnych zachowań nie zauważyłam. Co chwilę ktoś mnie przepraszał, za popchnięcie po zakupach zabawkowych musiałam jeszcze zrobić zakupy tygodniowe (bo zawsze tam robię) i powiem, że sklep na WSZYSTKICH działach był mocno wypełniony. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wroclaw Re: Do buanitka 15.12.08, 10:54 Byłam chyba z trzy razy przy tym regale co wszystkie barbie były i owszem wybór był bardzo duży, ale Liany nie wypatrzyłam... może coś z moimi oczami już nie najlepiej Ja też poleciałam potem na zakupy, ale takie szybkie, bo czasu nie miałam, w kolejce do kasy jakieś 10-15 minut stałam, więc w sumie szybciutko poszło można powiedzieć. Ciekawe ile razy się wczoraj minęłyśmy... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 do monika-wrocław 15.12.08, 12:10 Moniko - widziałam Twój wózek Też "parkowałam" na dziale sportowym, a wracałam się z kilka razy na dział zabawek i raz o mało Twojego wózka nie wzięłam przez pomyłkę Sfrajerowałam się tylko na lego - żałuję, że nie wzięłam dużego zestawu duplo (124zł cena regularna) - gdy weszłam na halę to jeszcze były Odpowiedz Link Zgłoś
joven Re: Real Wrocław 15.12.08, 12:59 My zdarzyliśmy na 10.00 i udało nam się dostać dwa zestawy Lego City. Ale bardzo mało ich wystawili...więc w kilka minut się rozeszły. Tłumy były, ale jakieś takie kulturalne Bez przepychanek, bez rzucania zabawkami...głównie rodziny z dziećmi, dziadkowie Odpowiedz Link Zgłoś
maja4021 Re: M1-Kraków 15.12.08, 15:46 mąż był po 15 zdążył kupic ostatni kompletny wozek z Agatki za 62zł (przynajmniej cos kolo tego),praktycznie ostatnia lalke Chou Chou za 59zł,z lego juz było bardzo przebrane syn wybral Bionicle (ale nie pamietam po ile)i domino dey(czy jakos tak) Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: real Wrocław 15.12.08, 22:08 ja widziałam Pana z całym wózkiem grających Kubusiów, chyba miał z 40 dzieci albo jak inni na allegro. Żałuje, że nie wzięłam domku fifi i wózka baby born dużego. No i z lego city była jakaś ciężarówka biała, jak przemyślałam sprawę, dosłownie za chwilę już jej nie było. Dziewczyny musiałyśmy się mijać ja też byłam o 10. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy BYŁ DOMEK FIFI???????????? 15.12.08, 23:28 noz kurna u mnie JUZ albbo wcale nie było ;////////// Po ile był!? Odpowiedz Link Zgłoś
angie07 Re: był! 16.12.08, 06:46 tego właśnie nie pamiętam... stwierdziłam, że moja mała ma domek peppy to jej wystarczy, oczywiście po jakimś czasie ich nie było. Leżały koło klocków i ciastoliny na samym dole słabo widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
agapk Danta 16.12.08, 07:42 cholernie drogi ale w promocji nawet sie oplacało 249 zł - 50 % .................................................................. Julia 01.03.2001 i Ania 17.02.2005 Odpowiedz Link Zgłoś
dotisz13 Re: jutro Real 16.12.08, 08:55 czy ta promocja była jednodniowa? a czy w ogóle coś jeszcze w tym realu zostalo z zabawek ..... ja niestety nie mogłam pojawić się w niedzielę ale muszę jeszcze jakieś zabawki kupić i nie wiem czy warto w ogóle jechać do reala po tej akcji !!! Odpowiedz Link Zgłoś
raznadzien Re: jutro Real 17.12.08, 15:09 ma ktoś może gazetkę, w której było info o przecenie (wersja drukowana albo elektro?), albo jakiś screen ze strony reala? nie ma pewnie powodu, dla którego ktoś by to robił, ale może akurat... potrzebuję z "naukowego" punktu widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: jutro Real 17.12.08, 15:49 Ja dostałam sms o treści: 50% rabatu na wszystkie zabawki! Tylko w real.-! Tylko w niedziele, 14 grudnia! Zapraszamy. real.- z przyjemnoscia Ponoć był też anons w sobotniej Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
raznadzien Re: jutro Real 17.12.08, 16:29 a może ktoś jakąś fotkę komórką zrobił, albo cos takiego? mail: 12szopow@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
faustine Re: jutro Real 17.12.08, 19:50 Dotisz13 W Realu na Połczyńskiej wybór zabawek i gier niewielki. Chyba nic nie dokładali od pamiętnej niedzieli , tylko troche posprzątali Stawiam na to ,że zrobią jeszcze jedną promocję przed świętami na to co zostało Odpowiedz Link Zgłoś
beata1974 Re: jutro Real 17.12.08, 21:32 myślicie że na tę niedzielę coś wymyślą albo w wigilię.!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
sinceramente Re: jutro Real 17.12.08, 22:56 Przypomniało mi się o co chciałam zapytać: u Was też tak było, że promocja obowiązywała na wszystkie zabawki oprócz Chicco? Swoją drogą ciekawe dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
bursz licze że wymyślą:-))) 18.12.08, 11:45 Witam, mimo, że wydałam 500 zł, kupiłam lego, kucykową karuzelę, gry, wróżki (po 10zł) i inne to kupiłabym jeszcze grę wrózki na którą się nie załapałam www.allegro.pl/item505355273_magical_trojwym_gra_ravensburger_wrozki_disney.html Psa clifforda, nosili, fajny. Trzeba iść dzień wcześniej odłożyć,zastanowić się co, pochować zabawki)) Ja poszłam 5 min. po otwarciu sklepu i już...się nie załapałam na wiele. real mam pod nosem. Liczę, że jeszcze będą takie promocje) Pozdrawiam,jola Odpowiedz Link Zgłoś
katrio_na Re: licze że wymyślą:-))) 18.12.08, 12:08 Ja az 500zl nie wydalam ale pewnie gdyby bylo lego to wydalabym duzo wiecej U nas (Real Ursynow) Chicco tez nie bylo na promocji. Ludzie nawet burzyli sie przy kasie - Ze jak to, przeciez to tez zabawka. Dla mnie ta promocja byla troche za pozno bo prezenty Gwiazdowe mialam juz kupione. Ale za to obkupilam sie na rozne okazje 2009 roku. Mysle, ze inni rodzice kupowali podobnie jak ja - cos czego wczesniej nie planowali a za pol ceny szkoda bylo nie kupic. Nie sadze aby taka akcja miala sie powtorzyc, ale kto wie. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re:za póżno... 18.12.08, 17:58 No własnie dla mnie tez ta akcja była za póżno, juz wszystkie prezenty miałam kupione. Pocieszam sie tylko,że i tak tego co kupiłam dzieciom, w Realu raczej bym nie dostała.... Odpowiedz Link Zgłoś
bo76 Re:za póżno... 18.12.08, 20:47 W katowicaxch chicco było ale niewiele i tylko na niemowlęcym dziale. Też przecenione. Odpowiedz Link Zgłoś