Dodaj do ulubionych

Czy są dobre opinie na temat wózka Quinny Buzz 3 ?

13.03.09, 20:03
Chciałabym zakupić Quinny Buzz 3 ale w necie znalazłam bardzo różne
opinie na jego temat . W większości niestety negatywne.Problem
polega na tym,że ten wózek okropnie mi się podoba ( śmiałam się
nawet że dla tego wózka szybciej zdecydowałam się na drugie
dzieckosmile)Czy naprawdę ma tyle wad? A może ktoś z Was posiada i jest
jednak zadowolony?
Obserwuj wątek
    • pestka_23 Są ;)) 13.03.09, 20:39
      Posiadam i jestem zachwycona smile) i bynajmniej nie jest jego największą zaletą
      piękny design wink Prowadzi się wyśmienicie - spacer to czysta przyjemność.
      Suuuper zwrotny, mega wygodny dla dziecka, bardzo lekki, małe gabaryty, moglabym
      wymieniać w nieskończoność - same plusy wink Napatrzeć się na niego nie mogę smile)

Jeżeli masz wątpliwości dotyczące jakiegoś domniemanego problemu z tym wózkiem,
      pisz - chętnie odpowiem ;-D
      • medexa Re: Są ;)) 27.03.09, 11:57
        Dziękuje!!!W końcu coś na '+' dla Buzz-a. Czekam na drugą dzidzie jeszcze do
        czerwca ale już zdecydowałam się na ten wózek.Teraz czytam ile się da na jego
        temat i mam mieszane uczucia bo większość opinii na forum jest na minus dla
        wózka.Mieszkam w UK i tu z opiniami jest nieco podobnie ale nie ma co ukrywać,że
        to jest najlepiej sprzedający się wózek w swojej klasie, a używane znikają z
        eBay w ekspresowym tempie.
        Trochę jestem w kropce bo nie chciałabym kupować tego wózka tylko dlatego,że się
        na niego 'napaliłam' wink
        A jak z jakością materiału siedziska(tego małego) bo czytałam,że w gondoli
        bardzo się mechaci?
        • pestka_23 Re: Są ;)) 30.03.09, 23:23
          Obecnie gondolki mają troszkę inną wysciółkę..byc moze będą się lepiej sprawować
          wink Ja mam tą bawełnianą..i mimo wszystko wygląda swietnie. Dziewczyny pisały, ze
          zmechacony material łatwo przywrócic do lepszej formy maszynką do zbierania
          kulek z ubrań. Z gondolki jestem zresztą suuper zadowolona - leciutka, łatwo się
          nosi, wygodna bardzo..super.

Pokrycie małego siedziska nie ma możliwości zmechacenia wink To zupełnie inny
          materiał. Jest mięciutkie, nadaje się rewelacyjnie dla niemowlęcia.
    • vertbaudet Odradzam!!!mialam modedel2006 porazka!!! 13.03.09, 21:17
      Moze od tego czasu cos sie zmienilo ale ja juz bym tego wozka za darmo nie
      chciala!!!Kolko przednie nie bylo gumowe i jakies takie male w stosunku do kul
      tylnich,blokada popsula siie po tygodniu ,wozek nie byl wcale lekki ,kosz na
      zakupy niezbyt duzy.A to kubelkowa siedzenie to jakas masakra dziecko jak spalo
      to mialo nogi w gorze.Za taka kase mozna miec naprawde super spacerowke
      .Oczywiscie to jest moje subiektywne zdanie
      Mieszkam w kotlinie gorskiej i wg mnie ten wozek nie jest na ten teren
      przewidziany .W lesie nim nie pojezdzisz ,na kamykach ma problemy a jesli droga
      pod gorke nie jest asfaltowa to mozna zapomniec ze wozek pojedzie
      • pestka_23 Re: Odradzam!!!mialam modedel2006 porazka!!! 13.03.09, 21:21
        Generalnie wszędzie czytałam, ze model został poprawiony. Ja mam w każdym razie
        najnowszy i prowadzi sie wyśmienicie - wprost perfekcyjnie smile)
        • manulkam Re: Odradzam!!!mialam modedel2006 porazka!!! 13.03.09, 21:58
          pestka_23
          • pestka_23 Re: Odradzam!!!mialam modedel2006 porazka!!! 13.03.09, 22:15
            Gondolka jest świetnie zaprojektowana - według mnie bardzo dobrze chroni -
            uważam także za plus fakt, ze nie ma zakrycia pod samą górę budy jak to w
            niektórych wózkach ma miejsce. Dziecko przynajmniej ma jakiś dostęp świeżego
            powietrza wink btw gondolka jest super lekka i świetnie wykonana- miałam
            doświadczenie z innymi wózkami m.in Mutsy i Bebe confort dlatego wiem co mówię
            smile Moje Młode śpi w gondolce bez zarzutu.
            Odnośnie siedzisk spacerowych...nie zakładałam jeszcze tego powyżej 18..a więc
            niestety trudno mi powiedzieć. Natomiast w opcji do 18kg wygodnie było nawet
            noworodkowi - leżał chwilę w niej po zakupie wózka wink Świetnie wykonana i super
            wygodna wink
            • manulkam Re: Odradzam!!!mialam modedel2006 porazka!!! 13.03.09, 22:27
              Dziękuję pestka_23smile)
    • manulkam Re: Czy są dobre opinie na temat wózka Quinny Buz 14.03.09, 18:37
      pestka_23 czy mogłabyś przesłać mi na maila zdjęcie Twojego
      dzieciaczka w tym wózku? Chciałabym zobaczyć czy dziecko może w nim
      siedzieć na prosto bo widzę że siedzisko jest półleżąco. Jeśli to
      nie ędzie problemem to czekam na zdjęcie manulkam@poczta.fm
      • pestka_23 Re: Czy są dobre opinie na temat wózka Quinny Buz 19.03.09, 21:25
        heh..nie było by żadnego problemu..gdyby moje dziecie nie miało dopiero 1,5
        miesiąca wink Nie bardzo więc mogę takiej pozycji spróbować wink) dysponuje jedynie
        zdjęciem Małej w gondolce wink
        • iva_marti Re: Czy są dobre opinie na temat wózka Quinny Buz 31.03.09, 18:35
          Siedzisko jest bardzo wygodne. Mój synek go uwielbiał, nie chciał
          potem przestawić się na inny wózek. Nawet jak dziecko sztywno nie
          siedzi to siedzisko ładnie trzyma prawidłową pozycję dziecka. Jeśli
          siedzisko jest ustawioneprzodem do mamy to z tego co pamiętam nie da
          się go posadzić całkiem prosto. Jesli siedzisko przestawimy w
          kierunku jazdy to pozycja jest super siedząca. Wózek jest śliczny i
          nawet moje capri nie brudziło się bardzo.
          Jesli chodzi o jazdę tym wózkiem ,to dla mnie porażka. Bardzo cieżko
          się nim jeździ. Mimo ,że mój synek może jeszcze w nim jeździć to
          przesadziłam go do buzza,a tego chce sprzedac, bo mam dość szarpania
          się z nim na spacerze.
          co do kubełkowych siedzisk - to dla mnie rewelacja!!!
    • alorka21 Re: Czy są dobre opinie na temat wózka Quinny Buz 24.07.13, 15:40
      Witam, ja również zastanawiam się nad tym wózkiem, ale słyszałam, że po jakim czasie wózek strasznie skrzypi, czy to prawda??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka